طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی

طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا را درست کنید، سپس دستور العمل های توریجا، سانگریا و بیشتر اسپانیایی ما را بررسی کنید. نویسنده دستور غذا، مارسیا بارینگتون می‌گوید: «چوفای چروک‌دار والنسیا یا آجیل ببر (در واقع آجیل نیستند، بلکه غده‌های خاکی کمی هستند) قرن‌هاست در اسپانیا کشت می‌شوند و جزء ضروری هورچاتا هستند. به صورت محلی در دشت های ساحلی مسطح آلبورایا – orxata یا horchata – پرورش یافته است، یک غذای خوشبو کننده سنتی والنسیا است که در سراسر شهر و فراتر از آن خواهید یافت. هورچاتای سنتی برای تهیه آسان و یک نیروگاه تغذیه ای نه تنها در تابستان بلکه در تمام طول سال شما را تغذیه می کند.

نکته دستور غذا: دوباره از پالپ استفاده کنید و یک کیک سنتی کوکا د لاندا درست کنید. برای دستور العمل، @marciabarrington را دنبال کنید.

طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی

مواد تشکیل دهنده

  • 250 گرم چوفا د والنسیا (آجیل ببر)
  • شکر، به مزه
  • چوب دارچین (اختیاری)
  • محبوب ترین جایگزین ما
  • Bûche de noël

طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی

طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی

مرحله 1

250 گرم چوفا (آجیل ببر) را به مدت 8 تا 24 ساعت در آب خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید. در آبکش خوب آبکش کنید.

مرحله 2

نصف چوفا خیس شده و 500 میلی لیتر آب را در مخلوط کن بریزید و به مدت 1 دقیقه بلیتس بزنید. با استفاده از الک، مایع را در یک کاسه صاف کنید و با پشت قاشق چوبی خمیر را روی الک فشار دهید تا تا حد امکان مایع خارج شود. پالپ را رزرو کنید تا بعداً در پودینگ برنج، پنکیک یا کیک کوکا د لاندا استفاده کنید (به زیر مراجعه کنید).

مرحله 3

روند بلیتز و کرنش را با بقیه چوفا تکرار کنید. تمام مایع را برای آخرین بار از صافی رد کنید، شکر را به مزه و در صورت استفاده، چوب دارچین را اضافه کنید. در یخچال بگذارید تا خنک شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...