طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور پخت برنج اسپانیایی را امتحان کنید، سپس مرغ و chorizo jambalaya، مرغ پاپریکا، paella کلاسیک و paella گیاهی را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- 12 عدد ران مرغ کامل و چوب طبل
- 2 عدد فلفل قرمز، خلال شده
- 200 عدد کوریزو پخت و پز، به تکه های کوچک بریده شده است
- 1 پیاز، تقریباً خرد شده
- 4 سیر، له شده
- 2 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی داغ
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- آب مرغ 1.3 لیتر
- برنج پائلا 375 گرم
- 2 قاشق غذاخوری جعفری برگ تخت، خرد شده تا 2 قاشق غذاخوری
- 1 عدد لیمو، نصف شده
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. 4 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه کم عمق بسیار بزرگ گرم کنید، مرغ را مزه دار کنید و آن را به صورت دسته ای سرخ کنید. مرغ را خارج کنید سپس فلفل ها و چوریزو را به همان تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا فلفل ها شروع به نرم شدن کنند.
مرحله 2
پیاز و سیر را اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا پیاز نرم شود. پاپریکا و فلفل را با هم مخلوط کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید و هم بزنید و سپس آب مرغ را اضافه کنید. تکه های مرغ را برگردانید و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید و روی حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه بپزید.
مرحله 3
برنج را دور تا دور مرغ بریزید و مزه دار کنید – اگر تابه به اندازه کافی بزرگ ندارید، می توانید همه چیز را به یک قالب بریان کنید. سپس آن را در فر قرار داده و به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که مایه آن گرفته شده و روی آن طلایی شود، بپزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
مرحله 4
قبل از سرو با جعفری بپاشید و آب لیمو را روی آن بمالید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949