طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو

طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور پخت برنج اسپانیایی را امتحان کنید، سپس مرغ و chorizo jambalaya، مرغ پاپریکا، paella کلاسیک و paella گیاهی را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  • 12 عدد ران مرغ کامل و چوب طبل
  • 2 عدد فلفل قرمز، خلال شده
  • 200 عدد کوریزو پخت و پز، به تکه های کوچک بریده شده است
  • 1 پیاز، تقریباً خرد شده
  • 4 سیر، له شده
  • 2 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی داغ
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • آب مرغ 1.3 لیتر
  • برنج پائلا 375 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری برگ تخت، خرد شده تا 2 قاشق غذاخوری
  • 1 عدد لیمو، نصف شده

طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو

طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو

مرحله 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. 4 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه کم عمق بسیار بزرگ گرم کنید، مرغ را مزه دار کنید و آن را به صورت دسته ای سرخ کنید. مرغ را خارج کنید سپس فلفل ها و چوریزو را به همان تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا فلفل ها شروع به نرم شدن کنند.

مرحله 2

پیاز و سیر را اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا پیاز نرم شود. پاپریکا و فلفل را با هم مخلوط کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید و هم بزنید و سپس آب مرغ را اضافه کنید. تکه های مرغ را برگردانید و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید و روی حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه بپزید.

مرحله 3

برنج را دور تا دور مرغ بریزید و مزه دار کنید – اگر تابه به اندازه کافی بزرگ ندارید، می توانید همه چیز را به یک قالب بریان کنید. سپس آن را در فر قرار داده و به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که مایه آن گرفته شده و روی آن طلایی شود، بپزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه بماند.

مرحله 4

قبل از سرو با جعفری بپاشید و آب لیمو را روی آن بمالید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...