طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران

طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش غذاهای دریایی را امتحان کنید، سپس خورش غذای دریایی و خورش گیاهی ما را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 4 عدد گوجه فرنگی
  • صدف 300 گرم، تمیز شده
  • 300 گرم صدف، تمیز شده
  • روغن زیتون
  • 2 عدد موسیر، ریز خرد شده
  • 4 حبه سیر، خرد شده
  • زعفران پینچ درشت
  • 3-4 شاخه آویشن
  • پرنود
  • 750 گرم ماهی سفید سفت، گونه‌های پایدار با گواهینامه MSc را انتخاب کنید مانند کیپ هیک، گورنارد و پولاک که به تکه‌های بزرگ بریده شده‌اند.
  • آب ماهی 400 میلی لیتر
  • یک دسته کوچک جعفری یا ریحان، خرد شده

طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران

طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران

مرحله 1

گوجه‌فرنگی‌ها را نصف کرده و مزه دار کنید، با حرارت 220 درجه سانتی‌گراد/فن 200 درجه سانتی‌گراد/گاز 7 به مدت 20 دقیقه تفت دهید، سپس تقریباً خرد کنید. صدف هایی که با ضربه زدن بسته نمی شوند را دور بیندازید.

مرحله 2

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کنید و موسیر و سیر را بپزید تا نرم شوند اما رنگ نشوند. گوجه فرنگی، زعفران و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 3

مقداری پرنو و فلامبه اضافه کنید. تابه را تکان دهید تا شعله خاموش شود و الکل بسوزد. شراب را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه به آرامی بجوشانید. ماهی و آب آنقدر اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند. 8-10 دقیقه بجوشانید.

مرحله 4

آویشن را بردارید و مزه دار کنید. صدف ها یا صدف هایی را که باز نشده اند دور بریزید. جعفری یا ریحان بپاشید و با نان سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...