طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفتههای دودی آلبوندیگا را برای یک غذای تاپاس دلپذیر درست کنید، سپس دستور العملهای خوشمزهتر کوفته مانند کوفتههای ایتالیایی پخته شده ما را بررسی کنید. ما همچنین الهام بیشتری برای دستور العمل های اسپانیایی، از پاتاتاس براواس و تورتیلا اسپانیایی گرفته تا گیلدا داریم. برای یافتن مجموعهای از محصولات اسپانیایی از تولیدکنندگان صنعتگر، فروشگاه زیتون را بررسی کنید تا به تاپاس خود اضافه کنید.
مواد تشکیا دهنده
- 4 برش نان سفید بدون پوسته، به قطعات کوچک پاره شده
- 6 قاشق غذاخوری شیر
- 400 گرم گوشت چرخ کرده
- 400 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 حبه سیر، له شده
- یک دسته کوچک جعفری، خرد شده
- 1 عدد تخم مرغ کوچک
- ½ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- روغن زیتون
- سس گوجه فرنگی
- 2 حبه سیر، ورقه شده
- 200 میلی لیتر شراب قرمز
- 2 × 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- یک عدد پاپریکا دودی خوب
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
مرحله 1
نان را در یک کاسه بزرگ بریزید، شیر را بریزید و آن را بریزید تا تمام آن خیس بخورد.
مرحله 2
چرخ کرده، سیر، جعفری، تخم مرغ، پاپریکا دودی و مقدار زیادی ادویه را اضافه کنید. با دست تمیز خیلی خوب با هم مخلوط کنید و به شکل کوفته های کوچک بغلتانید (از این مخلوط حدود 32 عدد درست می کنید).
مرحله 3
کمی روغن زیتون را در تابه ای پهن و کم عمق گرم کنید و کوفته ها را به صورت دسته ای سرخ کنید. پس از قهوه ای شدن آنها را بیرون بیاورید. کمی روغن دیگر به ماهیتابه اضافه کنید سپس سیر ورقه شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. شراب را داخل آن بریزید و بجوشانید تا تقریباً کم رنگ شود. گوجه فرنگی و پاپریکا دودی را اضافه کنید، مزه دار کنید و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید. 10 دقیقه بپزید، کوفته ها را دوباره اضافه کنید و 20 دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود و کوفته ها بپزند. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949