طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ نارنجی توسط سابرینا غیور با الهام از سفرهای او در سویا نوشته شده است. او میگوید: “این منطقه از اسپانیا، سرشار از نفوذ حکومت مورها، از بسیاری جهات برای من احساس راحتی و آشنا دارد. از کلمات عربی که به صورت محلی استفاده میشوند تا معماری خیرهکننده آلکازار و کاشیها و نقشهای محبوب در سراسر جهان. شهر غذای دیدنی است و تاثیر موری ها در منوها بسیار زنده است، همانطور که در غذای pincho morunos، گوشت سیخ شده در ادویه های خاکی مانند زیره سبز، زردچوبه و پاپریکا دودی دیده می شود پخته شده، همانطور که من معمولاً میدانم که از قبل به سیخ کشیدن آنها، پختن یکنواخت آنها کمی بینقص است.”
همچنین مرغ پاپریکا، مرغ تند و سریع، سینی پخت مرغ پری پری و بسیاری از دستور العمل های مرغ طعم دهنده دیگر را امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق چایخوری دانه زیره پر
- 4 عدد سینه مرغ بدون پوست، به قطعات بریده شده
- 1 قاشق چایخوری پاپریکا شیرین دودی
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
- 1 حبه سیر بزرگ، له شده
- 1 پرتقال کوچک یا ½ بزرگ، پوست گرفته و آب گرفته، به علاوه برش هایی برای سرو
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
مرحله 1
دانه های زیره را در یک تابه خشک برشته کنید تا معطر شود و سپس با هاون و هاون پودر کنید.
مرحله 2
مرغ را با سایر مواد به اضافه مقداری فلفل سیاه تازه آسیاب شده در یک کاسه کم عمق بریزید. در ماریناد بریزید، سپس بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای اتاق (یا یک شب در یخچال) بگذارید.
مرحله 3
یک تابه یا تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. مرغ را سخاوتمندانه با نمک مزه دار کنید، خوب مخلوط کنید و سپس بدون تکان دادن ماریناد اضافی به تابه اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه بدون حرکت بگذارید تا زغال و قهوه ای شود، سپس تکه های مرغ را برگردانید و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید تا کاملا پخته شود – ممکن است لازم باشد این کار را در دو دسته انجام دهید. اگر دوست داشتید سیخ کنید و با تکه های پرتقال اضافی برای فشرده شدن سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949