طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی

طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی : دستور غذای بادمجان شکم پر خوزه پیزارو را امتحان کنید، سپس دستور العمل های بادمجانی بیشتری مانند پارمیژانا بادمجان، لازانیا بادمجان، کاری بادمجان وگان و فلفل بادمجانی را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 8 عدد بادمجان کوچک به طول حدود 12 سانتی متر
  • روغن زیتون
  • 1 پیاز بزرگ، ریز خرد شده
  • فلفل قرمز 1 عدد دانه شده و خرد شده
  • 2 حبه سیر، ریز خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • ½ قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک
  • 200 گرم کدو سبز، ریز خرد شده
  • 400 گرم گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده یا از قالب 400 گرمی استفاده کنید.

سس تاپینگ میگاس

  • 150 گرم خمیر مایه یک روزه بدون پوسته، تکه تکه شده
  • 2 حبه سیر، ریز خرد شده
  • 2 عدد موسیر، ریز خرد شده
  • چند شاخه آویشن، برگ‌های آن برداشته و خرد شده است
  • 1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی

طرز تهیه بادمجان شکم پر اسپانیایی

مرحله 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. نان را با سیر، موسیر و آویشن بریزید، سپس در سینی فر پهن کنید و بپزید تا نان ترد و طلایی شود. پس از برشته شدن، آن را در غذاساز بریزید تا پودر سوخاری خشن شود، سپس آب لیمو و روغن زیتون را اضافه کنید.

مرحله 2

با سیخ سوراخ های کوچکی روی بادمجان ها ایجاد کنید. بادمجان ها را کامل در سینی فر بچینید و حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که کاملا نرم شوند با همان دما بپزید.

مرحله 3

در حالی که بادمجان ها در حال تفت دادن هستند، 4 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیاز و فلفل قرمز را اضافه کنید، سپس روی آن را بپوشانید و به آرامی به مدت 7 تا 8 دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود. درب آن را باز کنید، سیر، زیره و فلفل خشک را با آن مخلوط کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله 4

پس از پخته شدن بادمجان ها، آنها را از وسط نصف کنید، گوشت را بردارید و تقریباً خرد کنید. فر را روشن نگه دارید.

مرحله 5

بادمجان ها را در تابه پیاز ریخته و چند دقیقه تفت دهید و سپس کدوها را هم بزنید و نمک بزنید و 4 دقیقه دیگر تفت دهید. گوجه‌فرنگی‌ها، 150 میلی‌لیتر آب (اگر از گوجه‌فرنگی تازه استفاده می‌شود) را با هم مخلوط کنید و خیلی خوب مزه دار کنید، سپس بجوشانید تا همه سبزیجات نرم شوند و سس کم و غلیظ شود، حدود 10 دقیقه.

مرحله 6

پوسته های بادمجان را با پیستو پر کنید، آرد سوخاری میگاس را روی آن بپاشید، سپس آنها را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که طلایی و حباب بزند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...