طرز تهیه املت اسپانیایی : این املت اسپانیایی را درست کنید، سپس تخم مرغ های همزده اسپانیایی، املت اسفناج سالم و املت سبزیجات را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 200 گرم سیب زمینی جدید، خلال شده
- 1 پیاز قرمز کوچک، به حلقه های نازک بریده شده است
- ½ فلفل قرمز، خلال شده
- 4 عدد تخم مرغ زده شده
- ½ دسته کوچک ریحان، رنده شده
- سالاد ½ کیسه کوچک شاهی، موشک یا اسفناج، برای سرو
طرز تهیه املت اسپانیایی
مرحله 1
برش های سیب زمینی را بجوشانید تا نرم شوند، حدود 4 تا 5 دقیقه. پیاز و فلفل را در یک ماهیتابه کوچک عمیق در 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بپزید تا نرم شوند. سیب زمینی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. خوب مزه دار کنید، تخم مرغ ها را داخل آن بریزید و ریحان را هم بزنید. بپزید تا ته آن بپزد سپس زیر گریل از قبل گرم شده تمام کنید. برش داده و با سالاد سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949