طرز تهیه نیمرو اسپانیایی : این دستور العمل را برای تخم مرغ اسپانیایی و ماهی قزل آلای دودی امتحان کنید، سپس تخم مرغ های همزده، huevos rancheros، املت اسپانیایی و دستور پخت پیپراد را نیز بررسی کنید. این دستور تخم مرغ اسپانیایی را از سرآشپز اسپانیایی ناچو مانزانو امتحان کنید. ناچو می گوید: “در قرن هفدهم، ذرت توسط فاتحان اسپانیایی از مکزیک به آستوریاس آورده شد. خاک و آب و هوا آن را به محصولی پرمحصول تبدیل کرده است، بنابراین جزء اصلی رژیم غذایی آستوریا شده است. اگر در آستوریاس سفر کنید، می توانید مزارع ذرت زیادی را می بینم، که خاطرات دوران کودکی زیادی را برای من از بازی کردن در اطراف آنها زنده می کند یک غذای بسیار متواضعانه که وقتی در خانه نان نبود میخوردید و در منوی رستورانها نبود این غذا از آن زمان در تمام رستوران های من وجود داشته است – هنوز هم یک موفقیت است.”
این دستور پختی است که ناچو به عنوان بخشی از راهنمای خود برای غذاهای آستوریایی به اشتراک گذاشته است. آن را بررسی کنید تا در مورد غذاهای دریایی آستوریا، سیدر، پودینگ برنج سنتی و موارد دیگر بیاموزید. ناچو مانزانو و خواهرانش استر، اولگا و ساندرا در خانهای به دنیا آمدند که اکنون رستوران دو ستاره میشلن آنها، کاسا مارسیال، در لا سالگار، اسپانیا است. او همچنین سرآشپز اجرایی در رستوران های Ibérica در لندن و لیدز است. در حالی که منوی Ibérica غذاهایی از سراسر اسپانیا را به نمایش می گذارد – از جمله تاپاس، پائلا و jamón ibérico – این غذاهای Casa Marcial است که ناچو را به یکی از مشهورترین سرآشپزهای اسپانیا تبدیل کرده است. با قهرمانی در پایداری، اشتیاق او به محصولاتی است که در اطراف رستورانش رشد می کند.
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
- 200 گرم آرد ذرت
- 60 گرم آرد ساده، به اضافه مقدار اضافی برای گردگیری
- 1 لیتر روغن زیتون سبک، برای سرخ کردن
- تخم مرغ همزده
- 4 پیاز سفید، نازک خلال شده
- روغن زیتون 150 میلی لیتر
- خامه تکی 30 میلی لیتر
- 10 گرم کابرال (یا هر پنیر آبی دیگر)
- 4 عدد تخم مرغ
طرز تهیه نیمرو اسپانیایی
مرحله 1
برای تورتوها، دو آرد را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید و به تدریج 200 میلی لیتر آب ولرم و 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و خمیر را با دست خوب کار کنید تا یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و 6 ساعت استراحت دهید.
مرحله 2
برای تخم مرغ ها، پیازها را با روغن و کمی نمک در تابه ای بریزید و به آرامی به مدت 2 ساعت تفت دهید تا کاملا نرم و تیره شود. پیازها را از طریق یک الک ریز در ظرفی بریزید و روغن آن را دور بریزید. خامه و پنیر را با هم روی حرارت ملایم گرم کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود و مخلوط یکدست شود. مزه دار کنید، سپس پیاز و تخم مرغ را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم مرغ های همزده خامه ای به دست آید. گرم نگهدار.
مرحله 3
خمیر را به چهار قسمت 20 گرمی تقسیم کنید، سپس آن ها را روی یک سطح کار کمی آردپاشی شده در دیسک های بسیار نازک 9 سانتی متری پهن کنید.
مرحله 4
روغن زیتون را در یک ماهیتابه عمیق با دمای 180 درجه سانتیگراد یا تا زمانی که یک مکعب نان در 30 ثانیه قهوه ای رنگ شود، گرم کنید. لاک پشت ها را به صورت دسته ای به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و بسیار سبک شوند سرخ کنید. برگردانید و سرخ کنید تا ترد و طلایی شود، سپس در ظرفی که با کاغذ آشپزخانه پوشانده اید قرار دهید تا آب آن گرفته شود. با لایه نازکی از تخم مرغ های همزده سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949