طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی : این دستور پخت ماهی خال مخالی را با نخود ندوجا امتحان کنید، سپس دستور العمل های کاری ماهی خال مخالی، پوتانسکای خال مخالی، سالاد ماهی خال مخالی دودی و سایر دستور العمل های ماهی خال مخالی را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون، به اضافه مقدار اضافی برای چکاندن
- 1 پیاز، ریز خرد شده
- 100 گرم ندوجا
- 3 حبه سیر، ریز خرد شده
- 400 گرم گوجه گیلاسی حلبی
- 400 گرم نخود حلبی
- یک دسته کوچک جعفری برگ تخت، ریز خرد شده
- 1 عدد لیمو، رنده شده و آب گرفته
- 4 عدد فیله ماهی خال مخالی
- 2 قاشق غذاخوری پاپریکا
طرز تهیه ماهی خال خالی اسپانیایی
مرحله 1
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه گرم کنید و پیاز را به آرامی با کمی نمک به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
مرحله 2
ندوجا را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید و با قاشق خرد کنید تا روغن قرمز تیره شود و ندوجا شروع به ترد شدن کند. سیر را اضافه کنید و قبل از اینکه گوجه فرنگی و نخود را به همراه مایع آنها اضافه کنید، یک دقیقه دیگر تفت دهید. آن را به جوش بیاورید، سپس به مدت 25 دقیقه به آرامی بپزید. فصل.
مرحله 3
جعفری، پوست لیمو و آب لیمو و 3 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را در یک کاسه کوچک بریزید، مزه دار کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 4
فیله های ماهی خال مخالی را در بشقاب بریزید و روی پاپریکا دو طرف آن را با مقدار زیادی ادویه بپاشید، سپس با کمی روغن بپاشید.
مرحله 5
یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و فیله های ماهی خال مخالی را به مدت 2 تا 3 دقیقه با پوست به سمت پایین بپزید تا ترد شود، سپس آن را برگردانید و یک دقیقه دیگر بپزید. نخودها را با قاشق در کاسه های کم عمق بریزید، روی هر کدام یک فیله ماهی خال مخالی بریزید، سپس مقداری از سس جعفری را با قاشق روی آن بریزید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949