طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت چوروس خانگی هستید؟ ایده آسان ما را برای این غذای اسپانیایی در اینجا امتحان کنید. سپس چروهای ما را با سس شکلات بررسی کنید، چوروها و مینی دونات ها را پاره کرده و به اشتراک بگذارید. با راهنمای باریستای متخصص ما Celeste Wong، از جمله آیین های سنتی، نحوه سفارش آن و دستور العمل عالی برای دم کردن در خانه، درباره فرهنگ قهوه اسپانیایی بیاموزید.
مواد تشکیل دهنده
- 100 گرم کره بدون نمک خرد شده
- 175 گرم آرد ساده
- 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 3 عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده
- آب 1 قاشق چایخوری گل پرتقال (اختیاری).
- از 1/2 پوست رنده شده پرتقال
- برای سرخ کردن روغن آفتابگردان
- برای پاشیدن شکر طلایی
سس شکلات
- 150 گرم شکلات تلخ
- خامه دوبل 150 میلی لیتر
- 1 قاشق چایخوری کره بدون نمک، نرم شده
- ۱ عدد چوب دارچین
- دولچه د لچه 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
مرحله 1
برای تهیه چورو، کره خرد شده را در قابلمه بریزید، 200 میلی لیتر آب سرد و کمی نمک به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت بگذارید تا کره آب شود و به جوش بیاید. آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید. به محض جوش آمدن آب آن را از روی حرارت بردارید و سریع آرد و بکینگ پودر الک شده را با هم مخلوط کنید. مخلوط را با قاشق چوبی بزنید تا یکدست شود و از کناره های تابه جدا شود و به صورت یک توده صاف درآید.
مرحله 2
مخلوط را در یک کاسه بریزید و چند دقیقه خنک کنید. سپس به تدریج تخم مرغ های زده شده را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست و براق شود و بی میلی از قاشق بریزد. آب گل پرتقال (در صورت استفاده) و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. روی کاسه را با یک حوله چای تمیز بپوشانید و خمیر را به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.
مرحله 3
شکلات تلخ را ریز خرد کرده و در یک کاسه بریزید. خامه دوبل را در یک قابلمه کوچک بریزید، چوب دارچین، دولچه د لچه، کره و عصاره وانیل را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. هم بزنید تا یکدست شود سپس روی شکلات خرد شده بریزید و دوباره هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
مرحله 4
یک قابلمه بزرگ را بیش از یک سوم پر از روغن پر کنید. حرارت دهید تا به 180-190 درجه سانتیگراد برسد (یا یک مکعب نان در یک دقیقه قهوه ای شود). یک کیسه لوله کشی بزرگ را با یک نازل بزرگ ستاره ای شکل قرار دهید و با خمیر پر کنید. وقتی روغن به دمای بالا رسید می توانید شروع به پختن چورو کنید. 2 یا 3 نوار خمیر به اندازه انگشت را مستقیماً داخل تابه بریزید و هر نوار را با یک جفت قیچی جدا کنید. بیش از این را یکباره نپزید وگرنه روغن به طرز چشمگیری خنک می شود و چروهای شما سنگین و چرب می شود، نه ترد، طلایی و سبک.
مرحله 5
چوروها را حدود 45 ثانیه تا یک دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی و ترد شوند. آن ها را با قاشق سوراخ دار از ماهیتابه خارج کنید و سریع روی کاغذ آشپزخانه آبکش کنید و به مقدار زیاد با شکر پرک بپاشید. با سس غلیظ شکلات داغ سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949