طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای برانچ یا دسر لذت ببرید، سپس چورو، کرم کاتالانا، کیک ترس لچس و دستور العمل های اسپانیایی دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 500 میلی لیتر شیر کامل
- ½ چوب دارچین
- 2 عدد میخک
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 نان سفید کوچک (خمیر مایه بیات عالی است)، برش داده شده
- روغن نباتی، برای سرخ کردن
- 260 گرم عسل آبدار، مخلوط با 60 میلی لیتر آب تازه جوشیده شده
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
مرحله 1
شیر، چوب دارچین و میخک را در تابه بزرگی بریزید و بگذارید بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. در یک کاسه بزرگ و کم عمق الک کنید و چوب دارچین و میخک را دور بریزید.
مرحله 2
تخم مرغ ها را در دومین کاسه بزرگ و کم عمق هم بزنید. یک تکه نان را در شیر دم کرده آغشته کنید، آن را خیلی خوب خیس کنید، سپس در یک بشقاب بردارید. با برش های باقی مانده این کار را تکرار کنید. هنگامی که تمام برش ها در شیر خیس شد، این کار را با خیس کردن تمام برش ها در تخم مرغ زده شده تکرار کنید.
مرحله 3
روغن را به عمق 1 سانتی متر در ماهیتابه روی حرارت ملایم گرم کنید. پس از داغ شدن، با احتیاط هر چند تکه نان خیس خورده را تا جایی که می توانید به راحتی در آن قرار دهید کم کنید و سرخ کنید و دو طرف آن را بچرخانید تا طلایی شود. در حین حرکت، تکه های نان سرخ شده را در یک ظرف بزرگ بریزید. وقتی همه برش ها داخل ظرف شد، روی عسل بریزید و تکه های نان را برگردانید تا دو طرف آن به عسل آغشته شود. گرم میل کنید یا بگذارید کاملا خنک شود. چند روز در یخچال نگهداری می شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949