طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست کنید، سپس پودینگ نان و کره، پودینگ تافی چسبنده، پودینگ اسفنجی بخارپز و دسرهای دلپذیرتر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- شکر طلایی 50 گرم
- 750 میلی لیتر شیر کامل
- 250 میلی لیتر خامه تکی
- 20 گرم کره، به علاوه اضافی برای ظرف
- 150 گرم پودینگ یا برنج دانه کوتاه
- عصاره وانیل
طرز تهیه پودینگ برنج
مرحله 1
فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد/فن 130 درجه سانتیگراد/گاز 2 گرم کنید. ظرف 1.5 لیتری فر را با کره چرب کنید. شکر، شیر و خامه را به آرامی در یک تابه حرارت دهید تا کمی بجوشد. کره، برنج و وانیل را با احتیاط داخل ظرف فر بریزید.
مرحله 2
30 دقیقه بپزید سپس خوب هم بزنید و 30 دقیقه دیگر بپزید. بیرون بیاورید و دوباره هم بزنید و برای 30 دقیقه آخر بدون هم زدن به فر برگردانید. در این زمان برنج باید نرم و خامه ای با رویه طلایی شود. اگر دوست داشتید گرم و با مربا سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949