طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید، سپس پودینگ نان و کره کلاسیک، پودینگ نان و کره بریوش، پودینگ نان و کره نان کراس داغ و پودینگ نان و کره کروسانت را امتحان کنید. همچنین دسرهای دلپذیرتری مانند پودینگ برنج ما، پودینگ تافی چسبنده و پودینگ اسفنجی بخار پز شده را نیز بگردید.
مواد تشکیل دهنده
- 450 میلی لیتر شیر کامل
- 450 میلی لیتر خامه دوبل
- 6 عدد زرده تخم مرغ
- شکر طلایی 75 گرم
- 1 قاشق چایخوری رب لوبیا وانیل
- 8 برش نان تکه شده بیات
- 100 گرم کره بدون نمک، نرم شده
- 75 گرم سلطان
- شکر دمرارا 3 قاشق غذاخوری
- بستنی، برای سرو
طرز تهیه پودینگ نان
مرحله 1
یک ظرف پخت 20 در 30 سانتی متری را با کره بمالید. شیر و خامه را در تابه بریزید و به آرامی روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. در همین حین، زرده تخممرغ، شکر و خمیر لوبیا وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند. کمی از مخلوط شیر و خامه را در کاسه زرده تخم مرغ ریخته و خوب هم می زنیم، سپس در حین هم زدن، باقی مانده خامه و شیر را با جریان ثابت داخل آن بریزید.
مرحله 2
نان را سخاوتمندانه کره بمالید، سپس به شکل کنسرتین در ظرف پخت بچینید. روی سلطان ها بپاشید و روی کاسترد بریزید. 1 ساعت بگذارید تا خیس بخورد. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد/فن 150 درجه سانتیگراد/گاز 2 گرم کنید. نان را با شکر دمرارا بریزید و به مدت 40 دقیقه بپزید تا نان ترد شود و کاستارد تازه سفت شود. با بستنی سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949