وبلاگ

پودینگ تافی چسبناک وگان

پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان را برای یک خوراکی دلپذیر درست کنید، سپس پودینگ تافی چسبنده کلاسیک، پودینگ تافی چسبنده و پودینگ تافی چسبنده زنجبیل را بررسی کنید. ما همچنین دسرهای وگان بسیار خوشمزه تری داریم، از جمله چیزکیک وگان، کیک شکلاتی وگان، براونی وگان، شیرینی زنجبیلی وگان و مرنگ وگان.

این دستور غذا توسط متخصص وگان ریچارد مکین با نام مستعار School Night Vegan تهیه شده است. راهنمای تخصصی او برای آشپزی با مواد گیاهی را اینجا ببینید.

ریچارد می‌گوید: “در این پودینگ تافی چسبنده، چیز بسیار دلچسب و گرم‌کننده‌ای وجود دارد. اسفنج ظریف پر از ادویه جات است و سس تافی سرشار از شکر قهوه‌ای تیره است. دستور پخت من از کرم بادام هندی خانگی برای تهیه سس استفاده می‌کند (اگر بخواهید آلرژی به آجیل دارید، می توانید به سادگی بادام هندی را با تخمه آفتابگردان تعویض کنید تا کل دستور غذا کاملاً بدون آجیل، لبنیات و تخم مرغ باشد).

مواد تشکیل دهنده

  • 200 گرم خرما بدون هسته
  • 2 قاشق چایخوری پوسته پسیلیوم آسیاب شده
  • 140 گرم شکر قهوه ای تیره نرم
  • 160 گرم کره گیاهی، در دمای اتاق
  • شیر گیاهی 150 میلی لیتر
  • 1 قاشق چایخوری سرکه سیب
  • 50 میلی لیتر روغن نباتی
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 175 گرم آرد ساده
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
  • 1 ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه
  • ½ قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • ½ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده

پودینگ تافی چسبناک وگان

رویه پودینگ

  • 80 گرم بادام هندی خام
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 180 گرم شکر قهوه ای تیره نرم
  • 75 گرم کره گیاهی

پودینگ تافی چسبناک وگان

مرحله 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید و سینی فر عمیق 20 در 20 سانتی متر یا قالب براونی را با کره بمالید.

مرحله 2

در ظرفی روی خرماها را با 150 میلی لیتر آب تازه جوشیده بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند. در یک کاسه کوچک، پوسته های پسیلیوم آسیاب شده را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید و بگذارید غلیظ شود.

مرحله 3

در یک ظرف اندازه گیری، شیر گیاه و سرکه سیب را با هم ترکیب کنید. با هم مخلوط کنید و بگذارید تا غلیظ شود (اگر کمی دلمه شد نگران نباشید).

مرحله 4

شکر و کره را با همزن برقی بزنید سپس مخلوط شیر گیاهی، روغن نباتی و وانیل را اضافه کنید. آنها را بزنید تا ترکیب شوند (اگر مخلوط به نظر می رسد نگران نباشید).

مرحله 5

پس از خیس شدن خرما، مخلوط پوسته پسیلیوم خیس شده را اضافه کنید و از مخلوط کن دستی استفاده کنید تا خمیری به دست آید. رب را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.

مرحله 6

بقیه مواد پودینگ را با هم مخلوط کنید. به خمیر اضافه کنید و به آرامی و خیلی مختصر بزنید تا یکدست شود (خمیر را زیاد کار نکنید). خمیر را با قاشق داخل قالب بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید.

مرحله 7

در همین حین سس را با قرار دادن بادام هندی در مخلوط کن با سرعت بالا و ریختن در 240 میلی لیتر آب تازه جوشیده درست کنید. بگذارید 30 دقیقه خیس بخورد. پس از خیس شدن، بادام هندی و آب را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ شود.

مرحله 8

شکر قهوه ای تیره و کره گیاهی را در تابه بریزید و حرارت دهید تا کره ذوب شود و مرتباً هم بزنید. 150 گرم خامه بادام هندی را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و 5 دقیقه هم بزنید تا شکر آب شود و مخلوط به آرامی بجوشد و تیره و غلیظ شود.

مرحله 9

پس از پخته شدن پودینگ، اجازه دهید 15 دقیقه خنک شود و سپس 20 بار به آرامی با چوب کوکتل آن را سوراخ کنید. نیمی از سس تافی را در حالی که هنوز در قالب است روی اسفنج بریزید. برش بزنید و در صورت تمایل با بستنی و مقداری سس باقی مانده سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...