طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان کنید، سپس فاج وگان، کیک شکلاتی وگان، براونی وگان، چیزکیک شکلاتی وگان و کاپ کیک شکلاتی وگان را بررسی کنید. ما همچنین دستور العمل های موس شکلاتی بسیار دلپذیرتری برای امتحان داریم، از جمله موس شکلاتی کلاسیک، موس شکلاتی آووکادو، موس شکلات سفید و کیک موس شکلاتی.
عناصر
- 150 گرم شکلات تلخ خرد شده
- 300 گرم توفو ابریشمی، آبکش شده
- ½ قاشق غذاخوری شکر
- 150 گرم تمشک
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
مرحله 1
تکه های شکلات را در یک کاسه ضد حرارت بریزید و روی یک تابه آب در حال جوشیدن یا با پالس های 20 ثانیه ای در مایکروویو ذوب کنید.
مرجله 2
توفو را همراه با شکر در مخلوط کن بریزید و شکلات ذوب شده را داخل آن بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله 3
موس را در چهار لیوان کوچک به تناوب با چند تمشک بریزید تا هر دو تمام شوند. به مدت حداقل 2 ساعت، تا زمانی که سفت شود، سرد کنید. 10-15 دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949