طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست کنید، سپس سوپ سبزیجات، سوپ کلم، سوپ مرغ، سوپ سیب زمینی شیرین و دستور العمل های سوپ دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز پوست کنده و خرد شده
- 500 گرم گل کلم، به قطعات کوچک خرد شده، از جمله هسته مرکزی
- آب سبزیجات 500 میلی لیتر
- 500 میلی لیتر شیر کامل
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
مرحله 1
روغن را در یک تابه بزرگ درب دار روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز را بدون درب به مدت 4-5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید. گل کلم را اضافه کنید و هم بزنید تا تکه ها پوشانده شوند. ظرف را بپوشانید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به مدت 15 دقیقه به آرامی بپزید و هر از گاهی هم بزنید.
مرحله 2
مایه کیک را همراه با شیر در تابه بریزید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و 15 دقیقه دیگر بپزد. اجازه دهید تا خنک شود، سپس سوپ را با مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود. برای ابریشمی شدن سوپ، سوپ مخلوط شده را در صافی بریزید و با پشت قاشق چوبی آن را فشار دهید. هم بزنید و مزه دار کنید، سپس دوباره گرم کنید تا سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949