طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس سوپ عدس قرمز، سوپ گوجه فرنگی، سوپ کدو حلوایی و دیگر دستور العمل های سوپ گرم کننده را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- برای روغن سرخ کردنی
- یک تکه کوچک زنجبیل، پوست کنده و رنده شده
- 1 قاشق چایخوری دانه زیره
- فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای
- 1 پیاز، ریز خرد شده
- 2 عدد هویج بزرگ، پوست کنده و رنده شده
- عدس قرمز 150 گرم
- آب سبزیجات تازه، مکعب یا کنسانتره تا 1 لیتر
- 1 عدد لیمو ترش، آب گرفته به مزه
- یک دسته کوچک از برگ گشنیز
طرز تهیه سوپ عدس
مرحله 1
۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ گرم کنید و زنجبیل و ادویه ها را چند دقیقه تفت دهید.
مرحله 2
سبزیجات را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید سپس عدس و آب گوشت را اضافه کنید.
مرحله 3
بگذارید بجوشد و به مدت 15 دقیقه بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا عدس نرم شود. مخلوط کنید تا یکدست شود یا ضخیم شود.
مرحله 4
با آب لیموترش هم بزنید و با گشنیز پاشیده شده سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949