وبلاگ

طرز تهیه سوپ کلم

طرز تهیه سوپ کلم : سوپ کلم ما را امتحان کنید، سپس سوپ کرفس، سوپ سوئدی کاری شده، سوپ گل کلم و دستور العمل های سوپ آسان دیگر را بررسی کنید. آیا می دانستید که کلم به هضم غذا کمک می کند؟ به علاوه سرشار از ویتامین C است و ممکن است التهاب را کنترل کند.

نحوه نگهداری سوپ کلم: می توان آن را منجمد کرد اما بهتر است به صورت تازه یا چند روز پس از تهیه آن سرو شود. در جعبه تاپرور در بسته در یخچال تا سه روز نگهداری شود. طرز سرو سوپ کلم: گرم را با کروتون های روغن زیتون سبوس دار سرو کنید. سوپ در نان خیس می شود که بافتی دوست داشتنی ایجاد می کند.

میشه از قبل درست کرد؟ می توانید از قبل درست کنید و تا سه روز در یخچال نگهداری کنید. این دستور سوپ را نیز می توان قسمتی و فریز کرد. قبل از گرم کردن مجدد ذوب کنید.

دستور پخت سوپ کلم

مواد تشکیل دهنده

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 100 گرم کرفس، ریز خرد شده
  • تره فرنگی 100 گرم خرد شده
  • 2 عدد موسیر بلند، ریز خرد شده
  • 3 شاخه آویشن، برگ های خرد شده
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 200 گرم گوجه فرنگی رسیده، تقریباً خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1.2 لیتر آب سبزیجات (وگان)
  • 2 هویج، پوست کنده و به ضخامت ½ سانتی متر برش دهید
  • 350 گرم کلم ساواوی، تقریباً به قطعات 3 سانتی متری خرد شده است
  • 15 گرم شوید تازه، ریز خرد شده
  • آب ½ لیمو، به اضافه قاچ برای سرو

طرز تهیه سوپ کلم

طرز تهیه سوپ کلم

مرحله 1

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. کرفس، تره فرنگی، موسیر و آویشن را به تابه اضافه کنید، سپس به مدت 5-6 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه به پخت ادامه دهید.

مرحله 2

گوجه فرنگی ها را به تابه اضافه کنید، 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا کمی خرد شوند، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 1 دقیقه به پخت ادامه دهید.

مرحله 3

مایه را بریزید، هم بزنید و هویج را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، سپس حرارت را مجدداً ملایم کنید. به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

مرحله 4

کلم خرد شده را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

مرحله 5

نصف شوید خرد شده، کمی لیموترش را با هم مخلوط کرده و مزه دار کنید.

مرحله 6

داخل کاسه ها ریخته، با تکه های لیمو سرو کنید و روی باقی مانده شوید بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...