وبلاگ

طرز تهیه سوپ کلم

طرز تهیه سوپ کلم : سوپ کلم ما را امتحان کنید، سپس سوپ کرفس، سوپ سوئدی کاری شده، سوپ گل کلم و دستور العمل های سوپ آسان دیگر را بررسی کنید. آیا می دانستید که کلم به هضم غذا کمک می کند؟ به علاوه سرشار از ویتامین C است و ممکن است التهاب را کنترل کند.

نحوه نگهداری سوپ کلم: می توان آن را منجمد کرد اما بهتر است به صورت تازه یا چند روز پس از تهیه آن سرو شود. در جعبه تاپرور در بسته در یخچال تا سه روز نگهداری شود. طرز سرو سوپ کلم: گرم را با کروتون های روغن زیتون سبوس دار سرو کنید. سوپ در نان خیس می شود که بافتی دوست داشتنی ایجاد می کند.

میشه از قبل درست کرد؟ می توانید از قبل درست کنید و تا سه روز در یخچال نگهداری کنید. این دستور سوپ را نیز می توان قسمتی و فریز کرد. قبل از گرم کردن مجدد ذوب کنید.

دستور پخت سوپ کلم

مواد تشکیل دهنده

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 100 گرم کرفس، ریز خرد شده
  • تره فرنگی 100 گرم خرد شده
  • 2 عدد موسیر بلند، ریز خرد شده
  • 3 شاخه آویشن، برگ های خرد شده
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 200 گرم گوجه فرنگی رسیده، تقریباً خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1.2 لیتر آب سبزیجات (وگان)
  • 2 هویج، پوست کنده و به ضخامت ½ سانتی متر برش دهید
  • 350 گرم کلم ساواوی، تقریباً به قطعات 3 سانتی متری خرد شده است
  • 15 گرم شوید تازه، ریز خرد شده
  • آب ½ لیمو، به اضافه قاچ برای سرو

طرز تهیه سوپ کلم

طرز تهیه سوپ کلم

مرحله 1

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. کرفس، تره فرنگی، موسیر و آویشن را به تابه اضافه کنید، سپس به مدت 5-6 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه به پخت ادامه دهید.

مرحله 2

گوجه فرنگی ها را به تابه اضافه کنید، 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا کمی خرد شوند، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 1 دقیقه به پخت ادامه دهید.

مرحله 3

مایه را بریزید، هم بزنید و هویج را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، سپس حرارت را مجدداً ملایم کنید. به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

مرحله 4

کلم خرد شده را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

مرحله 5

نصف شوید خرد شده، کمی لیموترش را با هم مخلوط کرده و مزه دار کنید.

مرحله 6

داخل کاسه ها ریخته، با تکه های لیمو سرو کنید و روی باقی مانده شوید بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...