طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی : دستور العمل کلاسیک سوپ تره فرنگی و سیب زمینی ما را امتحان کنید سپس سوپ سیب زمینی، سوپ کلم، سوپ کرفس، سوپ نخود و ژامبون، سوپ مرغ و دستور العمل های سوپ دیگر را بررسی کنید. نکته دستور غذا: انتهای سبز تره فرنگی میتواند بسیار بلند باشد، بنابراین تیرهترین تکههای آن را جدا کرده و در صورت تهیه از آنها در انبار استفاده کنید. آنها تا زمانی که به آنها نیاز داشته باشید در فریزر نگهداری می شوند.
مواد تشکیل دهنده
- کره
- روغن
- تره فرنگی خرد شده و خیلی ریز 600 گرم
- 3 عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و خرد شده
- آب سبزیجات یا مرغ 1.5 لیتر
- خامه تکی 150 میلی لیتر
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
مرحله 1
یک قاشق کره را در یک تابه بزرگ با کمی روغن ذوب کنید و تمام تره فرنگی به جز یک مشت را اضافه کنید و هم بزنید. به آرامی بپزید تا تره فرنگی خیلی نرم شود، این کار حدود 10 دقیقه طول می کشد. سیب زمینی ها را اضافه کنید، خوب مزه دار کنید، سپس آب گوشت را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و بپزید تا سیب زمینی نرم شود. همه چیز را با مخلوط کن هم بزنید تا یکدست شود. خامه را اضافه کنید و در صورت نیاز دوباره مزه دار کنید. اگر سوپ خیلی غلیظ است، آن را با کمی آب، آب یا شیر بگذارید. گرم نگهدار.
مرحله 2
در تابهای کوچک به اندازه ۱ سانتیمتر روغن را گرم کنید و باقیمانده تره فرنگی را اضافه کنید و بپزید تا دم بکشد. بیرون بیاورید و تخلیه کنید. سوپ را سرو کنید و مقداری تره فرفری به روی آن اضافه کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949