وبلاگ

طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی : دستور العمل کلاسیک سوپ تره فرنگی و سیب زمینی ما را امتحان کنید سپس سوپ سیب زمینی، سوپ کلم، سوپ کرفس، سوپ نخود و ژامبون، سوپ مرغ و دستور العمل های سوپ دیگر را بررسی کنید. نکته دستور غذا: انتهای سبز تره فرنگی می‌تواند بسیار بلند باشد، بنابراین تیره‌ترین تکه‌های آن را جدا کرده و در صورت تهیه از آن‌ها در انبار استفاده کنید. آنها تا زمانی که به آنها نیاز داشته باشید در فریزر نگهداری می شوند.

مواد تشکیل دهنده

  • کره
  • روغن
  • تره فرنگی خرد شده و خیلی ریز 600 گرم
  • 3 عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و خرد شده
  • آب سبزیجات یا مرغ 1.5 لیتر
  • خامه تکی 150 میلی لیتر

طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

مرحله 1

یک قاشق کره را در یک تابه بزرگ با کمی روغن ذوب کنید و تمام تره فرنگی به جز یک مشت را اضافه کنید و هم بزنید. به آرامی بپزید تا تره فرنگی خیلی نرم شود، این کار حدود 10 دقیقه طول می کشد. سیب زمینی ها را اضافه کنید، خوب مزه دار کنید، سپس آب گوشت را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و بپزید تا سیب زمینی نرم شود. همه چیز را با مخلوط کن هم بزنید تا یکدست شود. خامه را اضافه کنید و در صورت نیاز دوباره مزه دار کنید. اگر سوپ خیلی غلیظ است، آن را با کمی آب، آب یا شیر بگذارید. گرم نگهدار.

مرحله 2

در تابه‌ای کوچک به اندازه ۱ سانتی‌متر روغن را گرم کنید و باقی‌مانده تره فرنگی را اضافه کنید و بپزید تا دم بکشد. بیرون بیاورید و تخلیه کنید. سوپ را سرو کنید و مقداری تره فرفری به روی آن اضافه کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...