طرز تهیه سوپ سبزیجات : سوپ سبزی ما را امتحان کنید، سپس سوپ کدو حلوایی، سوپ نخود و نعناع، سوپ ازگیل و سیب و دستور العمل های سوپ سالم دیگر را بررسی کنید. سرشار از سبزیجات سبز برای تقویت آهن است، در حالی که ویتامین C موجود در لیمو به جذب آهن از سبزیجات برگدار کمک می کند. تقویتکنندههای ایمنی مانند ماست، دانهها و ریحان، مواد مغذی و ویتامینهای بیشتری را به سوپ اضافه میکنند.
دستور تهیه سوپ سبزی را تهیه کنید
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز یا تره فرنگی، ریز خرد شده
- 2 عدد چوب کرفس، ریز خرد شده
- 2 حبه سیر، ورقه شده
- 1 سر کلم بروکلی، به صورت گلچه بریده شده است
- 200 گرم سیب زمینی آردی، پوست کنده و خرد شده
- 1 لیتر آب سبزیجات (کم نمک یا خانگی)
- 250 گرم برگ اسفناج
- 200 گرم نخود فرنگی منجمد
- 100 گرم برگ شاهی یا موشک
- کمی جوز هندی آسیاب شده
- ½ لیمو، آب گرفته
- 100 میلی لیتر کرم تک، کرم نارگیل یا کرم فریشه
- تاپینگ ها
- نان تست خمیر ترش
- ماست یا خامه تکی
- تخمه کدو یا آفتابگردان
- برگ نعناع یا ریحان
- پوست لیمو
طرز تهیه سوپ سبزیجات
مرحله 1
روغن زیتون را در تابه داغ کنید و پیاز و کرفس را به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر، کلم بروکلی و سیب زمینی را با هم مخلوط کرده، یک دقیقه تفت دهید، سپس در آب بریزید. روی آن را بپوشانید و به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند بپزید. اسفناج، نخود، شاهی، جوز هندی و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها شروع به پژمرده شدن کنند. روی آن را بپوشانید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا همه سبزی ها پژمرده شوند و نخودها داغ شوند.
مرحله 2
آن را از روی حرارت بردارید و از مخلوط کن استفاده کنید تا یک سوپ یکدست شود. اگر سوپ رقیقتری را ترجیح میدهید، 100 تا 200 میلیلیتر آب اضافه کنید. چاشنی را بررسی کنید و خامه را هم بزنید. به آرامی بجوشانید و با نان تست خمیر ترش، کمی خامه یا ماست بیشتر، دانه ها، نعنا یا ریحان و پوست لیمو سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949