طرز تهیه سوپ قارچ و خامه : این دستور پخت سوپ قارچ را امتحان کنید، سپس سوپ گوجه فرنگی، سوپ سیب زمینی، سوپ هویج و گشنیز، سوپ کرفس و دستور العمل های سوپ گیاهی دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 10 گرم پورسینی خشک
- کره بدون نمک 50 گرم
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 500 گرم قارچ شاه بلوط، تمیز و ورقه شده
- 1 پیاز، ریز خرد شده
- 3 حبه سیر، ورقه شده
- آویشن 15 شاخه برگ چیده شده
- آب مرغ 600 میلی لیتر
- 100 میلی لیتر خامه دوبل
- قارچ ترشی
- 75 میلی لیتر سرکه شراب سفید
- 100 گرم شکر کپسول
- 200 گرم مخلوط قارچ، (مانند مخلوط قارچ عجیب و غریب طلایی Ocado)
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
مرحله 1
برای تهیه قارچ ترشی، سرکه شراب سفید و شکر کپسول را در تابه ای کوچک با کمی نمک حرارت دهید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و 50 میلی لیتر آب اضافه کنید. تا دمای اتاق خنک شود، مخلوط قارچ را اضافه کنید و بگذارید تا زمانی که سوپ را درست می کنید، ترشی شود.
مرحله 2
قارچ های خشک شده را در ظرفی بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. کره و روغن را در یک تابه بزرگ گرم کنید و وقتی کره کف کرد، قارچ شاه بلوط را اضافه کنید. روی حرارت زیاد به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که تمام آب آن تبخیر شود و قارچ ها به رنگ قهوه ای طلایی درآیند بپزید.
مرحله 3
حرارت را کم کنید و پیاز، سیر، برگ آویشن و کمی نمک را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. پورسینی ها را از صافی رد کنید (برای پاک کردن شن)، مایع پورسینی صاف شده و آب مرغ را به تابه اضافه کنید و 15 دقیقه بجوشانید. از روی حرارت بردارید و با خامه دوبل هم بزنید. سوپ را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. قارچ ترشی آبکش شده را روی سوپ سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949