طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز : از سوپ هویج و گشنیز ما با نان رول های خانگی لذت ببرید. همچنین دستور العمل های بیشتر سوپ گرم کننده ما را بررسی کنید، از جمله سوپ گوجه فرنگی، سوپ کدو حلوایی، سوپ هویج و عدس و سوپ قارچ.
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز، خرد شده
- 1 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
- ½ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- ½ قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
- 500 گرم هویج، پوست کنده و خرد شده
- 1 عدد سیب زمینی آردی متوسط، پوست کنده و خرد شده
- آب سبزیجات 1 لیتر
- یک دسته کوچک گشنیز، خرد شده
- کروتون
- 2 عدد نان تخت یا پیتا کوچک
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- راس الحنوت 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ هویج و گشنیز
مرحله 1
برای درست کردن کروتون ها، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. نان های تخت را به قطعات لقمه ای برش دهید سپس روغن زیتون، راس الحنوت و مقداری ادویه را در آن بریزید. روی سینی فر نچسب پهن کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که ترد و طلایی شود بپزید.
مرحله 2
روغن را در تابه ای گرم کنید سپس پیاز را با کمی نمک به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید. ادویه ها را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید سپس هویج و سیب زمینی را اضافه کنید. مایه را در آن بریزید، بگذارید بجوشد و به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند بپزید. از مخلوط کن استفاده کنید یا در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس بیشتر گشنیز را هم بزنید و مزه دار کنید. در صورت تمایل با کروتون و مقداری گشنیز اضافی سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949