وبلاگ

طرز تهیه لازانیا وگان

طرز تهیه لازانیا وگان : این لازانیا وگان را امتحان کنید، سپس ماکارونی وگان، لازانیا بادمجان، لازانیا کدو سبز و لازانیا کدو حلوایی را بررسی کنید. همچنین راگوی قارچ وگان یا پستوی گیاهی ما را برای سس های جایگزین پاستا امتحان کنید.

اگر گیاهخوار نیستید، در صورت تمایل می توانید از شیر و رنده کمی پارمزان یا پنیر سخت گیاهی ایتالیایی استفاده کنید.

مواد تشکیا دهنده

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 عدد پیاز بزرگ
  • 2 هویج، ریز خرد شده
  • 1 پیاز رازیانه، خرد شده
  • 2 عدد کرفس، ریز خرد شده
  • 250 گرم قارچ شاه بلوط، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر، له شده
  • 200 میلی لیتر شراب قرمز
  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 2 شاخه رزماری
  • 2 برگ بو
  • 250 گرم عدس قهوه ای یا سبز، شسته شده
  • 800 میلی لیتر آب سبزیجات
  • 1 عدد کدو سبز خرد شده و ورقه شده
  • ½ (نیمه نازک تر) کدو پوست کنده و نازک ورقه شده
  • 8 تا 10 ورقه لازانیا وگان، تازه یا خشک (مدت کوتاه بجوشانید و در صورت استفاده خشک شده خوب آبکش کنید)
  • سس سفید
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 50 گرم آرد ساده
  • 500 میلی لیتر شیر گیاهی شیرین نشده
  • 2 قاشق چایخوری خردل انگلیسی
  • یک جوز هندی رنده شده

طرز تهیه لازانیا وگان

طرز تهیه لازانیا وگان

مرحله 1

1 ½ قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه یا قابلمه عمیق روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز، هویج، رازیانه و کرفس را با کمی نمک به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.

مرحله 2

قارچ ها و سیر را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند و سپس شراب را به آن اضافه کنید. حباب بزنید تا نصف شود، سپس پوره گوجه فرنگی و سس سویا را هم بزنید.

مرحله 3

سبزی، عدس و آب گوشت را اضافه کنید، آن را به صورت حباب درآورید و نیمی از آن را به مدت 35 تا 40 دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که عدس نرم شود و سس غلیظ شود. خوب مزه دار کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله 4

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد/فن 200 درجه سانتیگراد/گاز 7 گرم کنید. کدو سبز و کدو حلوایی را با باقی مانده روغن بریزید و مزه دار کنید. یک لایه به قالب برشته منتقل کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید.

مرحله 5

در همین حین برای تهیه سس، روغن را در تابه داغ کرده و آرد بپاشید. هم بزنید تا خمیری به دست بیاید، سپس شیر را به تدریج اضافه کنید، هر چند یک بار، تا زمانی که همه آن مخلوط شود. 2-3 دقیقه دیگر بپزید تا سس به اندازه کافی غلیظ شود که پشت قاشق را بپوشاند. خردل و جوز هندی را هم بزنید.

مرحله 6

فر را روی 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 کاهش دهید. یک سوم راگو را با قاشق در ظرف پخت بریزید. کدو حلوایی تفت داده شده را یک لایه اضافه کنید، سپس یک سوم سس سفید را با قاشق روی آن بریزید و آن را تا لبه ها پخش کنید. یک سوم دیگر از راگو را با نیمی از ورقه های لازانیا بریزید و آنها را برش دهید تا در ظرف قرار گیرند. یک سوم دیگر از سس سفید را روی آن بریزید، سپس برش های کدو سبز، باقی ورقه های راگو و لازانیا را روی آن قرار دهید. با بقیه سس سفید تمام کنید. به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و حباب بزند بپزید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان...
موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...