طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی : این فلفل دلمهای پنج دانهای گرمکننده را درست کنید، سپس دستور العملهای فلفلی کلاسیک، فلفلهای وگان، فلفلهای سالم، فلفلهای کتو و سایر دستور العملهای فلفل قرمز را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- روغن کلزا 2 قاشق غذاخوری
- 1 پیاز بزرگ، ریز خرد شده
- 2 عدد کرفس، ریز خرد شده
- 3 عدد فلفل قرمز، ریز خرد شده
- 2 حبه سیر، له شده
- 1-2 قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک
- 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- پاستا 500 میلی لیتر
- 200 میلی لیتر آب سبزیجات
- 400 گرم از هر لوبیا سیاه، لوبیا بلبلی، لوبیا چیتی، لوبیا کانلینی و لوبیا لوبیا، آبکش شده و آبکشی شده است.
- 2 قاشق غذاخوری رب چیپوتل
- 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- ½ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- ½ قاشق غذاخوری سرکه سیب
- برنج قهوه ای پخته شده 800 گرم
- یک مشت برگ گشنیز
- آووکادو 1 عدد، خرد شده
- 6 قاشق غذاخوری ماست یا جایگزین بدون لبنیات
طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی
مرحله 1
روغن کلزا را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز، کرفس و فلفل را به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و لطیف شود. سیر، فلفل و زیره را اضافه کنید، یک دقیقه دیگر تفت دهید، سپس پاستا، استاک، تمام لوبیاها، خمیر چیپوتل، پاپریکا، کاکائو و سرکه را اضافه کنید. خوب فصل کنید
مرحله 2
بدون درب آن را به مدت 30 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود، سپس مزه دار کنید. روی برنج قهوه ای، با مقداری گشنیز سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949