وبلاگ

طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی

طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی : این فلفل دلمه‌ای پنج دانه‌ای گرم‌کننده را درست کنید، سپس دستور العمل‌های فلفلی کلاسیک، فلفل‌های وگان، فلفل‌های سالم، فلفل‌های کتو و سایر دستور العمل‌های فلفل قرمز را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • روغن کلزا 2 قاشق غذاخوری
  • 1 پیاز بزرگ، ریز خرد شده
  • 2 عدد کرفس، ریز خرد شده
  • 3 عدد فلفل قرمز، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر، له شده
  • 1-2 قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک
  • 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • پاستا 500 میلی لیتر
  • 200 میلی لیتر آب سبزیجات
  • 400 گرم از هر لوبیا سیاه، لوبیا بلبلی، لوبیا چیتی، لوبیا کانلینی و لوبیا لوبیا، آبکش شده و آبکشی شده است.
  • 2 قاشق غذاخوری رب چیپوتل
  • 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • ½ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ½ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • برنج قهوه ای پخته شده 800 گرم
  • یک مشت برگ گشنیز
  • آووکادو 1 عدد، خرد شده
  • 6 قاشق غذاخوری ماست یا جایگزین بدون لبنیات

طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی

طرز تهیه پنج لوبیا با چیلی

مرحله 1

روغن کلزا را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز، کرفس و فلفل را به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا کاملا نرم و لطیف شود. سیر، فلفل و زیره را اضافه کنید، یک دقیقه دیگر تفت دهید، سپس پاستا، استاک، تمام لوبیاها، خمیر چیپوتل، پاپریکا، کاکائو و سرکه را اضافه کنید. خوب فصل کنید

مرحله 2

بدون درب آن را به مدت 30 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود، سپس مزه دار کنید. روی برنج قهوه ای، با مقداری گشنیز سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...