طرز تهیه ماکارونی با پنیر : ماک و پنیر وگان ما را امتحان کنید، سپس کاربونارا وگان، بولونیز وگان و موساکای گیاهی را بررسی کنید. این دستور غذای وگان مک و پنیر از ریچارد مکین، با نام مستعار School Night Vegan تهیه شده است. او میگوید… “از روغن نارگیل آشپزی در این نسخه گیاهی از غذاهای راحتی کلاسیک استفاده کنید – برای از بین بردن طعم و بوی نارگیل بو داده شده است اما همچنان غنای خود را حفظ کرده است.”
هنگامی که این ماک و پنیر گیاهی را امتحان کردید، دستور العمل های گیاهی ریچارد را در اینجا ببینید. او همچنین اسرار خود را در مورد آشپزی وگان در اینجا به اشتراک می گذارد، از جمله بهترین مواد گیاهی و نحوه استفاده از پنیر گیاهی.
دستور تهیه ماک و پنیر وگان
مواد تشکیل دهنده
- 1 هویج کوچک، تقریباً خرد شده
- 300 گرم پاستا کوتاه، (چیزی لوله ای مانند ماکارونی یا ریگاتونی بهترین کار را دارد)
- شیر گیاهی 400 میلی لیتر
- میسو سفید 2 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق غذاخوری پرک مخمر تغذیه ای
- نشاسته تاپیوکا 1 قاشق غذاخوری
- 60 گرم روغن نارگیل ذوب شده و کمی خنک شده است
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری پودر پیاز
- ¼ قاشق چایخوری پودر خردل
- تاپینگ پنیر وگان
- 20 گرم بادام هندی خام بدون نمک، (حداقل 1 ساعت در آب جوش خیس کنید)
- 1 قاشق چایخوری سرکه سیب
- ½ قاشق چایخوری شربت آگاو
- 1½ قاشق غذاخوری پرک مخمر تغذیه ای
- نشاسته تاپیوکا 1½ قاشق غذاخوری
- 40 گرم روغن نارگیل ذوب شده و کمی خنک شده است
طرز تهیه ماکارونی با پنیر
مرحله 1
دو عدد رامکین کوچک را کاغذ پخت بپوشانید و کنار بگذارید. تمام مواد رویه را با 200 میلی لیتر آب و 1 قاشق چایخوری نمک داخل فنجان مخلوط کن پر سرعت بریزید. حداقل یک دقیقه با بالاترین سرعت هم بزنید. مطمئن شوید که بادام هندی کاملاً صاف باشد – بدون تکه یا دانه شنی.
مرحله 2
در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. مایع به سرعت شروع به غلیظ شدن می کند. به هم زدن ادامه دهید تا مایع بسیار غلیظ و رشته ای شود و شبیه فوندو یا پنیر رشته ای آب شده شود. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید چند دقیقه خنک شود. مخلوط را بین دو رامکین تقسیم کرده و بپوشانید. در فریزر قرار دهید تا جامد شود (حدود 2 ساعت).
مرحله 3
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. یک قابلمه متوسط آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هویج را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کاملا نرم شود تفت دهید. هویج را با یک قاشق سوراخ دار بردارید (آب را در تابه نگه دارید) و به فنجان مخلوط کن پر سرعت اضافه کنید. کنار بگذارید.
مرحله 4
کمی نمک به آب جوشی که برای پخت هویج استفاده کردید و سپس پاستا اضافه کنید. حدود 5 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً آل دنته شود بپزید. در حالی که پاستا در حال پختن است، تمام مواد باقیمانده را به همراه هویج به مخلوط کن اضافه کنید. با یک ملاقه 100 میلی لیتر از آب پاستا را بردارید و به مخلوط کن اضافه کنید. با سرعت بالا هم بزنید تا کاملا صاف و پوره شود.
مرحله 5
هنگامی که پاستا کاملاً آل دنته شد، آبکش کنید و به یک قالب کوچک و عمیق بریزید. با سس مخلوط کن خامه ای بپوشانید. پنیر وگان را از فریزر خارج کرده و کاغذ را بردارید. از یک رنده درشت برای خرد کردن مقداری پنیر گیاهی روی ماکارونی استفاده کنید. استفاده از تمام پنیر ضروری نیست – مقداری از آن باقی می ماند اما تا زمانی که به آن نیاز داشته باشید در فریزر بسته بندی می شود.
مرحله 6
سینی را با فویل محکم بپوشانید. در فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه بپزید و سپس فویل را بردارید و 15 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی و حباب بزند. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949