وبلاگ

طرز تهیه تمپه کاری

طرز تهیه تمپه کاری : دستور العمل کاری تمپه ما را امتحان کنید، سپس در مورد تمپه و دستور پخت وگان تمپه و کباب آناناس بیشتر بدانید. به علاوه، دستور العمل های گیاهی و دستور العمل های تمپه را بررسی کنید.

طرز تهیه تمپه کاری کامل: نکات آشپز

سرخ کردن تمپه ابتدا با ادویه ها طعم و بافت را به این کاری گرم می بخشد
از هر سبزی که دوست دارید استفاده کنید – سیب زمینی شیرین یا کره خوب است، اما به زمان پخت طولانی تری نیاز دارد.
طرز نگهداری تمپه کاری: کاری پخته و خنک شده تا دو روز در ظرف دربسته در یخچال می ماند.

طرز سرو تمپه کاری: با برنج پخته، نان یا روتیس سرو کنید

آیا می توان کاری تمپه را از قبل درست کرد: می توانید کاری را از قبل درست کنید و برای سرو گرم کنید، فقط وقتی دوباره گرم می کنید آب لیموترش را اضافه کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 200 گرم تمپه
  • 1 قاشق چایخوری آرد ذرت
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 1 قاشق چایخوری دانه زیره
  • ½ قاشق چایخوری دانه خردل
  • زنجبیل به اندازه انگشت شست، پوست کنده
  • 2 حبه سیر
  • 1 عدد فلفل قرمز، بدون دانه
  • ½ دسته گشنیز
  • 400 میلی لیتر شیر نارگیل
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • بسته بندی 200 گرمی شکر و ذرت بچه نصف شده
  • 1 لیموترش، نصف شده
  • برنج باسماتی پخته شده برای سرو

طرز تهیه تمپه کاری

طرز تهیه تمپه کاری

مرحله 1

تمپه را به نوارهایی به عرض 1 سانتی متر و طول 4 سانتی متر برش دهید، سپس با کاغذ آشپزخانه خشک کنید. با آرد ذرت بریزید و مزه دار کنید.

مرحله 2

روغن نباتی را در یک تابه گرم کنید و تمپه، زیره و دانه خردل را روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و ترد شود بپزید. با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید.

مرحله 3

زنجبیل، سیر، فلفل قرمز و نیمی از گشنیز را با 2 قاشق غذاخوری آب در غذاساز بریزید و آنقدر تفت دهید تا ریز خرد شود اما کاملاً یکدست نشود. به تابه تمپه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود. شیر نارگیل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید، سپس قوطی نارگیل را از نصف آب پر کنید و به تابه اضافه کنید. فصل.

مرحله 4

بگذارید به جوش بیاید، سپس آن را کم کنید تا بجوشد، تمپه و سبزیجات را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند و هر از گاهی هم بزنید. نیمی از لیموترش را بفشارید، سپس نصف دیگر را قاچ کنید.

مرحله 5

گشنیز باقی مانده را ریز خرد کرده و با برنج پخته هم بزنید. با ادویه کاری و لیمو ترش سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...