طرز تهیه ماکارونی وگان : این دستور پخت ماکارونی وگان را امتحان کنید، سپس مک و پنیر وگان، لازانیا وگان، کاربونارا وگان و ماکارونی گیاهی را کشف کنید. اکنون، دستور العمل های ماکارونی وگان بیشتری را کشف کنید.
نکات آشپز برای پخت ماکارونی وگان:
- از هر پاستا کوتاهی که در دست دارید استفاده کنید
- راگو را فریز کرده و با اسپاگتی سرو کنید، یا از قبل (تا 24 ساعت) برای پخت آسان ماکارونی در اواسط هفته آماده کنید.
- باقیمانده آن به مدت 2-3 روز در یخچال نگهداری می شود
- دستور پخت ماکارونی وگان
مواد تشکیل دهنده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 500 گرم قارچ شاه بلوط، ریز خرد شده
- 2 عدد پیاز، خرد شده
- 4 حبه سیر، له شده
- 2 عدد هویج، رنده شده
- 2 عدد چوب کرفس، ریز خرد شده
- 2 قاشق چایخوری برگ رزماری، خرد شده
- 1 قاشق چایخوری نمک کرفس
- ½ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- 1 بادیان ستاره ای
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 250 گرم عدس پوی، سبز یا بلوگا پخته شده
- 2 عدد فلفل قرمز برشته شده از یک شیشه خرد شده
- 400 گرم قوطی گوجه فرنگی خرد شده
- پاستا 650 گرم
- ½ دسته کوچک ریحان، خرد شده
- پنه یا ریگاتونی 250 گرم
- 100 گرم پنیر به سبک چدار وگان، رنده شده (ما از گیاه کاتدرال سیتی استفاده کردیم)
- سالاد، برای سرو
طرز تهیه ماکارونی وگان
مرحله 1
یک ماهیتابه بزرگ نچسب را گرم کنید تا داغ شود و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. قارچ ها و کمی نمک را تفت دهید تا نرم شوند و مایع خارج شوند. سرخ کردن را ادامه دهید تا تمام رطوبت از بین برود و قارچ ها قهوه ای طلایی تیره شوند (این کار باعث می شود حداکثر طعم را در سس آماده کنید). قارچ ها را بیرون بیاورید.
مرحله 2
پیاز، سیر، هویج و کرفس را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به همان تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. با درب بپوشانید و به مدت 10 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند. بیشتر رزماری (نصف قاشق چایخوری را برای بالا نگه دارید)، نمک کرفس، پاپریکا، بادیان ستاره ای و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید. دوباره قارچ ها را به همراه عدس هم بزنید.
مرحله 3
یک دقیقه بپزید، سپس فلفل، گوجه فرنگی و پاستا را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. به مدت 20 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود، سپس با ریحان هم بزنید. در حالی که سس در حال جوشیدن است، پاستا را در آب نمک در حال جوش بپزید تا نرم شود (در سس بیشتر بپزد). آبکش کنید و زیر آب سرد بشویید سپس دوباره آبکش کنید. سس را هم بزنید و در ظرف پخت بریزید.
مرحله 4
فر را روی 200/180 درجه سانتیگراد فن/گاز 6 گرم کنید. روی پنیر و رزماری ذخیره شده بریزید، سپس به مدت 20 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود و سس حباب کند. با سالاد سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949