وبلاگ

طرز تهیه سیتان

طرز تهیه سیتان : سیتان خود را درست کنید، سپس سیتان برگر، توفو ابریشمی و ایده‌های غذای گیاهی بیشتر را بررسی کنید. اگر نمی‌خواهید خودتان سیتان بسازید، راهنمای ما در مورد اینکه seitan چیست و از کجا آن را بخرید، بررسی کنید.

این دستور غذای سیتان توسط ویرایشگر سلامت و متخصص تغذیه ما، تریسی ری نوشته شده است. او می‌گوید: «سیتان سرشار از پروتئین گیاهی است، در حالی که منبع آهن و سلنیوم است. همچنین چربی و کربوهیدرات کمی دارد. البته باید توجه داشت که سیتان یک محصول گلوتن است و بنابراین برای کسانی که رژیم غذایی بدون گلوتن دارند مناسب نیست.

طرز تهیه سیتان

مواد تشکیل دهنده

  • 120 گرم گلوتن گندم حیاتی
  • 2 قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای
  • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 3 قاشق چایخوری پودر بویلون (ما از بویل گل همیشه بهار استفاده کردیم)

طرز تهیه سیتان

طرز تهیه سیتان

مرحله 1

گلوتن گندم حیاتی، خمیر مایه مغذی، پودر پیاز و سیر، 1 قاشق چایخوری پودر بویلون و کمی نمک را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. یک چاه در مخلوط ایجاد کنید و 180 میلی لیتر آب بریزید. با دستان خود به شکل خمیر در بیایید. اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کند.

گام 2

در حالی که خمیر در حال استراحت است، 2 قاشق چایخوری آبگوشت باقیمانده را به یک قابلمه آب اضافه کنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. همانطور که آب گوشت در حال گرم شدن است، خمیر سیتان را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به شکل سوسیس به ضخامت حدود 2 سانتی متر بغلتانید. رول ها را با استفاده از قیچی آشپزخانه به تکه های کوچک برش دهید و به قابلمه آب در حال جوش اضافه کنید.

مرحله 3

اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بجوشد و تا آن زمان سیتان باید شناور شده باشد. از آبگوشت خارج کرده و برای استفاده فوری کنار بگذارید یا در ظرف دربسته تا پنج روز نگهداری کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...