طرز تهیه توفو اسکرامبل وگان : این تخممرغهای وگان را امتحان کنید، سپس پیتزای گیاهی، بوریتوهای وگان و همبرگرهای گیاهی ما را ببینید. همچنین دستورالعمل ما را برای طرز تهیه توفوی ابریشمی خود ببینید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ½ پیاز، ریز خرد شده
- 2 حبه سیر، له شده
- 1 عدد فلفل قرمز، ریز خرد شده
- ½ کدو حلوایی خرد شده
- ½ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- ½ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- ½ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- یک مشت اسفناج
- 225 گرم توفوی دودی
- 2 ورقه خمیر مایه برشته شده برای سرو
- 1 آووکادو، برش خورده با آب 1 لیمو ترش
- یک مشت گشنیز، برای سرو
طرز تهیه توفو اسکرامبل وگان
مرحله 1
روغن زیتون را در ماهیتابه داغ کنید و پیاز، سیر، فلفل قرمز و کدو سبز را به همراه مقداری چاشنی اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید تا نرم شود سپس پاپریکا، زیره و پونه کوهی را اضافه کنید و 2 دقیقه بپزید. اسفناج را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم بزنید تا پژمرده شود.
مرحله 2
توفو را در یک کاسه بریزید و آنقدر له کنید که شبیه تخم مرغ های همزده شود. آن را در تابه بریزید و به آرامی بپزید تا داغ شود. بین دو بشقاب تقسیم کنید و با خمیر مایه برشته شده، آووکادو و گشنیز سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949