طرز تهیه توفو پیکاتا : این توفو پیکاتای سالم را امتحان کنید، سپس دستور العمل های ما را برای توفو ابریشمی، توفوی پخته ترد، توفو زیره سبز، رامن گیاهی، توفو وگان تیکا ماسالا و دستور العمل های وگان سالم دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 280 گرم بلوک توفوی بسیار سفت، آبکش شده و خشک شده
- 40 گرم آرد
- روغن زیتون 3 و نیم قاشق غذاخوری
- 1 لیمو، ½ برش، ½ آب گرفته تا 1 قاشق غذاخوری
- 1 حبه سیر، له شده
- 120 میلی لیتر شراب سفید خشک وگان
- آب سبزیجات 80 میلی لیتر
- 1 قاشق غذاخوری کیپر، آبکش شده
- 160 گرم کلم بروکلی ساقه بلند
- 160 گرم لوبیا سبز خرد شده
- ½ یک دسته کوچک جعفری برگ تخت، تقریبا خرد شده
طرز تهیه توفو پیکاتا
مرحله 1
ظرف بزرگی از آب نمک را به جوش آورده و فر را با دمای 110 درجه سانتیگراد/فن 90 درجه سانتیگراد/گاز ¼ گرم کنید.
مرحله 2
توفو را از نظر عرض به 8 برش بزنید و مزه دار کنید. آرد گرمی را در بشقاب بریزید و کمی مزه دار کنید. توفو را در آرد بپوشانید و مقدار اضافی آن را تکان دهید.
مرحله 3
2½ قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پس از داغ شدن، توفو را به همراه برش های لیمو اضافه کنید. هر طرف را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا توفو و لیمو کمی قهوه ای شوند و توفو کمی ترد شود. همه چیز را به یک بشقاب بریزید و در فر بگذارید تا گرم بماند.
مرحله 4
سیر را به تابه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا معطر شود. شراب را در آن بریزید و به جوش بیاورید و کف تابه را بتراشید تا تکه های قهوه ای آن شل شود. به مدت 2 دقیقه بپزید تا تقریباً دو سوم کاهش یابد. مایه کیک را اضافه کنید و بپزید تا یک سوم کم شود. از روی حرارت بردارید و باقی مانده روغن زیتون، کپر و آبلیمو را با همزن بزنید. مزه دار کنید.
مرحله 5
در حین تهیه سس، کلم بروکلی و لوبیا سبز را به مدت 3 دقیقه در قابلمه آب جوش بپزید و سپس آبکش کنید. بروکلی و لوبیاها را به همراه توفو و برش های لیمو در بشقاب سرو بچینید و روی سس از تابه بریزید. با جعفری پراکنده سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949