طرز تهیه توفوی پخته ترد : توفوی پخته ترد ما را امتحان کنید، سپس توفو پیکاتا، توفو سرخ شده، برنج سرخ شده با گل کلم با توفوی پخته ترد و دستور العمل های توفوی دیگر را کشف کنید.
طرز تهیه توفوی پخته ترد عالی: نکات آشپز
- فشار دادن توفو به این معنی است که فوق العاده ترد می شود – اگر وقت دارید، مرحله اول را از شب قبل انجام دهید تا ترد بیشتر شود.
- سس بادام زمینی را با کره بادام زمینی، تاماری، لیموترش و شربت افرا سرو کنید.
- نحوه نگهداری توفوی پخته شده ترد: بهتر است بلافاصله خورده شود
نحوه سرو توفو پخته ترد: روی سیب زمینی سرخ شده بپاشید یا به سادگی با برنج و سبزیجات بخارپز شده بخورید. آیا می توان توفوی پخته شده ترد را از قبل تهیه کرد: توفو را خشک کرده و از شب قبل فشار دهید
دستور پخت توفوی ترد
مواد تشکیل دهنده
- 280 گرم توفوی بسیار سفت
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 1 قاشق غذاخوری تماری
- ½ قاشق غذاخوری آرد ذرت
طرز تهیه توفوی پخته ترد
مرحله 1
توفو را به صفحات 2 سانتی متری برش دهید و با کاغذ آشپزخانه خشک کنید. روی یک سینی فر پهن کرده، سپس یک ورق دیگر کاغذ فر را روی آن قرار دهید. سینی فر دیگری را روی آن قرار دهید، سپس یک چیز سنگین – یک تابه یا چند قالب خوب کار می کند. حداقل 30 دقیقه کنار بگذارید.
مرحله 2
فر را روی 220/200 درجه سانتیگراد فن/گاز 7 گرم کنید و سینی فر را بپوشانید. توفو را دوباره خشک کنید سپس هر صفحه را به سه نوار و سپس هر نوار را از وسط نصف کنید. شما باید حدود 20 تکه داشته باشید. روغن و تاماری را در ظرفی بریزید، خوب هم بزنید تا پوشیده شود، سپس آرد ذرت بپاشید و کاسه را خوب تکان دهید تا همه چیز به خوبی پوشش داده شود. خوب فصل کنید
مرحله 3
با استفاده از انبر توفو را به صورت یک لایه روی سینی فر قرار دهید. به مدت 30 دقیقه، نیمی از راه را بچرخانید تا همه جا ترد و طلایی شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949