طرز تهیه اسموتی کفیر، موز، بادام و توت منجمد

طرز تهیه اسموتی کفیر، موز، بادام و توت منجمد : این اسموتی کفیر را امتحان کنید، سپس اسموتی توت فرنگی و موز، اسموتی آناناس، اسموتی بلوبری، اسموتی انبه و دستور العمل های اسموتی های دیگر را بررسی کنید.

این اسموتی میوه ای کفیر یک گزینه عالی برای صبحانه در حال حرکت و مناسب برای روده است. کفیر یک نوشیدنی شیر است که توسط باکتری‌های اسید لاکتیک و مخمرها تخمیر شده و منبع طبیعی پروبیوتیک‌ها است. اگر رژیم غذایی شما بدون لبنیات است نگران نباشید – می توانید به جای آن از نارگیل یا کفیر بر پایه آب استفاده کنید. برای داشتن روده سالم، صبحانه های بیشتری را امتحان کنید.

فواید پروبیوتیک ها چیست؟

کری تورنس، متخصص تغذیه زیتون می گوید: «باکتری های پروبیوتیک کلید حفظ روده و سیستم ایمنی بدن ما هستند. ما می توانیم با گنجاندن غذاهای تخمیر شده غنی از پروبیوتیک در رژیم غذایی خود مانند کیمچی و میسو از این باکتری های مفید حمایت کنیم. در سوپرمارکت، برچسب‌ها را برای توضیحاتی مانند «تخمیر طبیعی» یا «خام و پاستوریزه نشده» بررسی کنید. برخی از برندها نیز به محصولاتی مانند ماست پروبیوتیک اضافه می کنند. این دستور غذا به رشد باکتری‌های مفید روده کمک می‌کند و همچنین شامل مواد پربیوتیک مانند موز و آجیل است که فیبرهای غیرقابل هضم را تامین می‌کند که به باکتری‌ها کمک می‌کند.

طرز تهیه اسموتی کفیر، موز، بادام و توت منجمد

عناصر

  • 1 عدد موز رسیده
  • کفیر 350 میلی لیتر
  • 75 گرم انواع توت های منجمد مخلوط
  • 40 گرم بادام کامل
  • 1 قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل

طرز تهیه اسموتی کفیر، موز، بادام و توت منجمد

مرحله 1

همه چیز را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. داخل 2 لیوان بریزید و سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...