طرز تهیه کیک ریواس فرانجیپان

طرز تهیه کیک ریواس فرانجیپان : این کیک ریواس را درست کنید، سپس کیک ریواس و کاستارد، کرامبل ریواس، پای ریواس و سیب و سایر دستور العمل های ریواس را بررسی کنید. به دنبال دستور العمل های دیگر کیک سبزیجات هستید؟ کیک آووکادو و کدو و کیک کدوی شکلاتی ما را درست کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 65 گرم کره بدون نمک، به علاوه اضافی برای قالب
  • 1 عدد بزرگ یا 2 عدد چوب کوچک ریواس اجباری
  • شکر کپسول 30 گرم
  • 30 گرم آرد سبوس دار الک شده
  • 2 گرم نمک دریایی خوب
  • 65 گرم بادام آسیاب شده
  • 100 گرم شکر کپسول
  • 5 میلی لیتر عصاره بادام
  • 90 گرم (تقریباً 2-3 تخم مرغ) سفیده تخم مرغ، دمای اتاق
  • 30 گرم بادام پرک شده
  • کرم فریشه، ماسکارپونه یا بستنی، برای سرو

طرز تهیه کیک ریواس فرانجیپان

طرز تهیه کیک ریواس فرانجیپان

مرحله 1

کره را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید و مدام هم بزنید تا تیره شود و بوی مغز گرفته شود.

مرحله 2

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید و کره را بمالید و قالب کیک 15 سانتیمتری را بپوشانید. ریواس را کاملا بشویید و به قطعات 1 سانتی متری برش دهید و در کاسه همزن بریزید. در حالی که کیک را درست می کنید، شکر را بریزید و یک طرف آن را بگذارید تا خیس بخورد.

مرحله 3

آرد را با نمک، بادام آسیاب شده و شکر در یک کاسه بزرگ دیگر بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله 4

در یک کاسه بزرگ جداگانه، عصاره بادام و سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا زمانی که کف کند.

مرحله 5

مواد خشک را داخل مخلوط سفیده تخم مرغ بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند. در حالی که کره هنوز داغ است، داخل مخلوط خمیر بریزید و به آرامی هم بزنید تا کره جا بیفتد و مخلوط یکدست شود. مایه کیک را به طور مساوی در قالب کیک آماده شده بریزید.

مرحله 6

ریواس خرد شده را به آرامی فشار دهید و بادام های پوسته شده را روی آن بپاشید.

مرحله 7

به مدت 15 دقیقه بپزید، سپس دما را به 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 کاهش دهید و 20 تا 25 دقیقه دیگر یا تا زمانی که کاملا پخته شود در فر قرار دهید. به دلیل آب درون میوه، لطیف و نرم به نظر می رسد. اگر کیک بیش از حد شروع به قهوه ای شدن کرد، روی آن را با فویل بپوشانید. در صورت تمایل با یک قاشق کرم فریش، ماسکارپونه یا بستنی سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...