طرز تهیه پاناکوتا وانیلی

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی : این پاناکوتای وانیلی را درست کنید، سپس پاناکوتای نارگیلی، پاناکوتا میوه شور و پاناکوتای شکلاتی سفید را بررسی کنید. برای نکات تخصصی بیشتر، راهنمای دستور پخت ما را در مورد طرز تهیه پاناکوتا بخوانید. ما همچنین ایده های بیشتری برای دستور العمل های دسر ایتالیایی، از جمله تیرامیسو کلاسیک، کیک ریکوتا سیسیلی، کانولی و کیک لیمویی ایتالیایی داریم.

این دسر متلاطم شگفت انگیز از پیمونت در شمال ایتالیا سرچشمه می گیرد، جایی که استفاده از خامه بیشتر رایج است. پس از آزمایش های زیاد، ما آن را به یک فرمول ساده از 500 میلی لیتر مایع تا 2 و نیم برگ ژلاتین و 80 گرم شکر خرد کرده ایم. این مایع را می توان از یک ماده یا ترکیبی از مواد مانند خامه تک یا دوتایی، ماست طبیعی یا یونانی، شیر، لیکور قهوه یا آب میوه تهیه کرد.

مواد تشکیل دهنده

  • 2 و نیم برگ یا 7 گرم ژلاتین برگ ژلاتین پودر شده استفاده کنید
  • شیر (200 میلی لیتر
  • 300 میلی لیتر خامه دوبل
  • از 1 دانه غلاف وانیل یا از 1 قاشق چایخوری خمیر لوبیا وانیل استفاده کنید (ما از خمیر وانیل نیلسن-مسی استفاده کردیم)
  • پودر قند یا پودر قند 80 گرم

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی

مرحله 1

برگ های ژلاتین را در کمی آب سرد خیس کنید یا دستورالعمل های بسته را برای نرم کردن پودر ژلاتین دنبال کنید.

مرحله 2

شیر و خامه را در ظرفی با هم ترکیب کنید، سپس حدود یک چهارم از مخلوط را در قابلمه ای روی حرارت ملایم بریزید. دانه های وانیل یا خمیر لوبیا را اضافه کنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود سپس از روی حرارت بردارید. آب ورقه های ژلاتین را بگیرید و به تابه اضافه کنید (یا پودر ژلاتین را اضافه کنید). هم بزنید تا ژلاتین حل شود و در صورت لزوم تابه را روی حرارت برگردانید.

مرحله 3

مایع گرم شده را از طریق یک الک داخل کاسه شیر و خامه بریزید (از صاف کردن مخلوط کمک می کند تا ژلاتین حل نشده از بین برود). هم بزنید. کاسه را روی یک کاسه دوم و بزرگتر پر از یخ و آب سرد قرار دهید. بگذارید خنک شود، گاهی اوقات هم بزنید (این کار به پخش شدن یکنواخت دانه های وانیل کمک می کند).

مرحله 4

وقتی پاناکوتا تازه شروع به سفت شدن کرد، آن را در قالب های 120 میلی لیتری پودینگ بریزید، سپس آن ها را به یخچال منتقل کنید و بگذارید تا زمانی که سفت شوند. روش دیگر، پاناکوتا را در لیوان های شات، لیوان های مارتینی یا دیگر لیوان های دسر قرار دهید. قسمت بیرونی قالب ها را چند ثانیه در آب داغ فرو کنید تا پاناکوتاها شل شوند، سپس روی بشقاب ها یا کاسه های سرو بریزید و سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...