طرز تهیه پاناکوتا وانیلی

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی : این پاناکوتای وانیلی را درست کنید، سپس پاناکوتای نارگیلی، پاناکوتا میوه شور و پاناکوتای شکلاتی سفید را بررسی کنید. برای نکات تخصصی بیشتر، راهنمای دستور پخت ما را در مورد طرز تهیه پاناکوتا بخوانید. ما همچنین ایده های بیشتری برای دستور العمل های دسر ایتالیایی، از جمله تیرامیسو کلاسیک، کیک ریکوتا سیسیلی، کانولی و کیک لیمویی ایتالیایی داریم.

این دسر متلاطم شگفت انگیز از پیمونت در شمال ایتالیا سرچشمه می گیرد، جایی که استفاده از خامه بیشتر رایج است. پس از آزمایش های زیاد، ما آن را به یک فرمول ساده از 500 میلی لیتر مایع تا 2 و نیم برگ ژلاتین و 80 گرم شکر خرد کرده ایم. این مایع را می توان از یک ماده یا ترکیبی از مواد مانند خامه تک یا دوتایی، ماست طبیعی یا یونانی، شیر، لیکور قهوه یا آب میوه تهیه کرد.

مواد تشکیل دهنده

  • 2 و نیم برگ یا 7 گرم ژلاتین برگ ژلاتین پودر شده استفاده کنید
  • شیر (200 میلی لیتر
  • 300 میلی لیتر خامه دوبل
  • از 1 دانه غلاف وانیل یا از 1 قاشق چایخوری خمیر لوبیا وانیل استفاده کنید (ما از خمیر وانیل نیلسن-مسی استفاده کردیم)
  • پودر قند یا پودر قند 80 گرم

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی

مرحله 1

برگ های ژلاتین را در کمی آب سرد خیس کنید یا دستورالعمل های بسته را برای نرم کردن پودر ژلاتین دنبال کنید.

مرحله 2

شیر و خامه را در ظرفی با هم ترکیب کنید، سپس حدود یک چهارم از مخلوط را در قابلمه ای روی حرارت ملایم بریزید. دانه های وانیل یا خمیر لوبیا را اضافه کنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود سپس از روی حرارت بردارید. آب ورقه های ژلاتین را بگیرید و به تابه اضافه کنید (یا پودر ژلاتین را اضافه کنید). هم بزنید تا ژلاتین حل شود و در صورت لزوم تابه را روی حرارت برگردانید.

مرحله 3

مایع گرم شده را از طریق یک الک داخل کاسه شیر و خامه بریزید (از صاف کردن مخلوط کمک می کند تا ژلاتین حل نشده از بین برود). هم بزنید. کاسه را روی یک کاسه دوم و بزرگتر پر از یخ و آب سرد قرار دهید. بگذارید خنک شود، گاهی اوقات هم بزنید (این کار به پخش شدن یکنواخت دانه های وانیل کمک می کند).

مرحله 4

وقتی پاناکوتا تازه شروع به سفت شدن کرد، آن را در قالب های 120 میلی لیتری پودینگ بریزید، سپس آن ها را به یخچال منتقل کنید و بگذارید تا زمانی که سفت شوند. روش دیگر، پاناکوتا را در لیوان های شات، لیوان های مارتینی یا دیگر لیوان های دسر قرار دهید. قسمت بیرونی قالب ها را چند ثانیه در آب داغ فرو کنید تا پاناکوتاها شل شوند، سپس روی بشقاب ها یا کاسه های سرو بریزید و سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...