وبلاگ

طرز تهیه لیمونچلو ایتالیایی

طرز تهیه لیمونچلو ایتالیایی : این دسر ایتالیایی خوشمزه را امتحان کنید، سپس کیک لیموی ایتالیایی، کیک ریکوتا سیسیلی و دستور العمل های دسر ایتالیایی دیگر را بررسی کنید. پس از آن، 10 روش برای استفاده از لیمونسل را بررسی کنید.

برای این دستور به شش یا هشت قالب داریول نیاز دارید.

مواد تشکیل دهنده

  • 250 گرم آرد نان سفید غلیظ
  • 12 گرم مخمر تازه
  • شکر 25 گرم
  • 1 غلاف وانیل
  • ½ لیمو، رنده شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
  • ½ پرتقال، رنده شده
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 75 گرم کره بدون نمک، به قطعات کوچک خرد شده و نرم شده، به علاوه اضافه برای قالب

طرز تهیه لیمونچلو ایتالیایی

برای شربت

  • شکر کپسول 300 گرم
  • 1 عدد لیمو، رنده شده
  • لیمونسل 250 میلی لیتر
  • برای کرم ماسکارپون
  • ماسکارپونه 200 گرم
  • 200 گرم خامه دوبل
  • شکر 80 گرم
  • 1 غلاف وانیل

طرز تهیه لیمونچلو ایتالیایی

مرحله 1

همه مواد برای بابا به جز تخم مرغ و کره را در یک کاسه بزرگ غذاساز با 5 گرم نمک دریایی ریز بریزید. با قلاب وصل شده، یک دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط شوند، سپس دو عدد از تخم مرغ ها را اضافه کنید. چند دقیقه ورز دهید تا خوب ترکیب شود و خمیر شروع به کشش شدن کند. دو تخم مرغ باقی مانده را یکی یکی اضافه کنید. کره را اضافه کنید و دوباره به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید تا خمیر کشدار شود و از کناره های کاسه جدا شود. اگر خیلی چسبناک است، مقداری آرد بیشتر اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید ثابت شود تا حجم آن دو برابر شود.

گام 2

خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و با دست خیس آنها را به شکل توپ درآورید. هشت قالب 100 میلی لیتری یا شش قالب داریول 150 میلی لیتری را کره بمالید و تکه های خمیر را اضافه کنید.

مرحله 3

فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید. بگذارید تا کمی روی لبه قالب ثابت شود، سپس به مدت 20 دقیقه بپزید و در صورت لزوم سینی را تا نیمه بچرخانید. بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.

مرحله 4

در همین حین شربت را درست کنید. شکر، 700 میلی لیتر آب و پوست لیمو را در تابه ای بجوشانید و به مدت 2 دقیقه بپزید و بگذارید تا حدود 60 درجه سانتیگراد خنک شود. از صافی رد کنید سپس لیمونچلو را داخل آن بریزید. به بابا اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بگذارید تا خیس بخورد و هر از گاهی بچرخانید. یک بشقاب یا سینی زیر توری خنک کننده قرار دهید، سپس بابا را از شربت خارج کنید و روی توری بگذارید تا شربت اضافی چکه کند.

مرحله 5

تمام مواد خامه ماسکارپونه را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. باباها را با یک قاشق از کرم ماسکارپونه سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...