وبلاگ

طرز تهیه لیمونچلو ایتالیایی

طرز تهیه لیمونچلو ایتالیایی : این دسر ایتالیایی خوشمزه را امتحان کنید، سپس کیک لیموی ایتالیایی، کیک ریکوتا سیسیلی و دستور العمل های دسر ایتالیایی دیگر را بررسی کنید. پس از آن، 10 روش برای استفاده از لیمونسل را بررسی کنید.

برای این دستور به شش یا هشت قالب داریول نیاز دارید.

مواد تشکیل دهنده

  • 250 گرم آرد نان سفید غلیظ
  • 12 گرم مخمر تازه
  • شکر 25 گرم
  • 1 غلاف وانیل
  • ½ لیمو، رنده شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
  • ½ پرتقال، رنده شده
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 75 گرم کره بدون نمک، به قطعات کوچک خرد شده و نرم شده، به علاوه اضافه برای قالب

طرز تهیه لیمونچلو ایتالیایی

برای شربت

  • شکر کپسول 300 گرم
  • 1 عدد لیمو، رنده شده
  • لیمونسل 250 میلی لیتر
  • برای کرم ماسکارپون
  • ماسکارپونه 200 گرم
  • 200 گرم خامه دوبل
  • شکر 80 گرم
  • 1 غلاف وانیل

طرز تهیه لیمونچلو ایتالیایی

مرحله 1

همه مواد برای بابا به جز تخم مرغ و کره را در یک کاسه بزرگ غذاساز با 5 گرم نمک دریایی ریز بریزید. با قلاب وصل شده، یک دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط شوند، سپس دو عدد از تخم مرغ ها را اضافه کنید. چند دقیقه ورز دهید تا خوب ترکیب شود و خمیر شروع به کشش شدن کند. دو تخم مرغ باقی مانده را یکی یکی اضافه کنید. کره را اضافه کنید و دوباره به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید تا خمیر کشدار شود و از کناره های کاسه جدا شود. اگر خیلی چسبناک است، مقداری آرد بیشتر اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید ثابت شود تا حجم آن دو برابر شود.

گام 2

خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و با دست خیس آنها را به شکل توپ درآورید. هشت قالب 100 میلی لیتری یا شش قالب داریول 150 میلی لیتری را کره بمالید و تکه های خمیر را اضافه کنید.

مرحله 3

فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید. بگذارید تا کمی روی لبه قالب ثابت شود، سپس به مدت 20 دقیقه بپزید و در صورت لزوم سینی را تا نیمه بچرخانید. بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.

مرحله 4

در همین حین شربت را درست کنید. شکر، 700 میلی لیتر آب و پوست لیمو را در تابه ای بجوشانید و به مدت 2 دقیقه بپزید و بگذارید تا حدود 60 درجه سانتیگراد خنک شود. از صافی رد کنید سپس لیمونچلو را داخل آن بریزید. به بابا اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بگذارید تا خیس بخورد و هر از گاهی بچرخانید. یک بشقاب یا سینی زیر توری خنک کننده قرار دهید، سپس بابا را از شربت خارج کنید و روی توری بگذارید تا شربت اضافی چکه کند.

مرحله 5

تمام مواد خامه ماسکارپونه را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. باباها را با یک قاشق از کرم ماسکارپونه سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...