طرز تهیه پاناکوتا نارگیل : این پاناکوتای نارگیلی را با سالسا انبه درست کنید، سپس پاناکوتا وانیلی، پاناکوتای میوه شور، پاناکوتای شکلاتی سفید و دستور العمل های دسرهای دیگر به سبک ایتالیایی را بررسی کنید. برای نکات تخصصی بیشتر، راهنمای دستور پخت ما را در مورد طرز تهیه پاناکوتا بخوانید.
موادد تشکیل دهنده
- 450 میلی لیتر خامه دوبل
- خامه نارگیل 400 میلی لیتری (یا 3 × 160 میلی لیتری بخرید).
- 85 گرم نارگیل تازه، تقریباً خرد شده
- کمی روغن آفتابگردان قوطی ها را روغن دهید
- ورقه ژلاتین 4 برگی
- 100 گرم شکر طلایی به اضافه 1 قاشق غذاخوری برای سرو
- 2 عدد انبه بزرگ، رسیده
- 2 عدد لیموترش، هر دو آب گرفته به اضافه پوست از 1 عدد
- شکر پودری 1 قاشق غذاخوری
- 2 میوه شور، رسیده
- اگر دوست داشتید، یک مشت خرده نارگیل برشته شده را سرو کنید
طرز تهیه پاناکوتا نارگیل
مرحله 1
خامه ها و تکه های نارگیل را داخل تابه بریزید. به آرامی آن را به جوش آورید، سپس کنار بگذارید تا خنک شود و حداقل 1 ساعت دم بکشد.
مرحله 2
داخل 6 قالب داریول یا پودینگ را با روغن آفتابگردان کمی روغن بزنید. ژلاتین را در آب سرد خیس کنید. مخلوط خامهای سرد شده را در تابهای جدید الک کرده، شکر را اضافه کنید و حرارت دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. ژلاتین نرم شده را خیلی خوب آبکش کنید و داخل خامه هم بزنید تا حل شود. مخلوط را بین قالب ها تقسیم کنید، بگذارید تا دمای اتاق خنک شود، سپس روی آن را بپوشانید و یک شبه خنک کنید.
مرحله 3
برای درست کردن سالسا، گونه های گوشتی را از هر انبه برش داده و تکه تکه کنید. گوشت اطراف سنگ ها را برش دهید و با آبلیمو و 1 قاشق غذاخوری پودر شکر به صورت پوره در بیایید. پوره را با پالپ میوه شور، پوست 1 لیموترش و انبه خرد شده مخلوط کنید.
مرحله 4
هر داریول را یک ثانیه در آب جوش فرو کنید تا شل شود، سپس هر پاناکوتا را در بشقاب برگردانید. روی آن تراشه نارگیل ریخته و با سالسا انبه سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949