طرز تهیه زاباگلیون توت فرنگی : طعم کلیدی در این، با توت فرنگی در این پیچ و تاب تازه در دسر ایتالیایی zabaglione هماهنگی کاملی دارد. خامه را زیاد نزنید، در غیر این صورت ترکیب آن با زاباگلیون دشوار خواهد بود. با همزن بزنید تا به سختی در قله های نرم قرار بگیرد و سپس به آرامی با هم تا کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 2 عدد تخم مرغ
- شکر طلایی 30 گرم
- مارسالا 2 قاشق غذاخوری
- 90 میلی لیتر خامه دوتایی، نرم زده شده
- 25 توت فرنگی، 7 عدد پوره شده و 18 عدد کامل باقی مانده است
- برای تزئین بیسکویت های کوچک
طرز تهیه زاباگلیون توت فرنگی
مرحله 1
تخم مرغ، شکر، مارسالا و کمی نمک را در یک کاسه شیشه ای بزرگ بریزید. یک کاسه بزرگتر دیگر را با آب یخ پر کنید و کنار بگذارید. کاسه اول را روی (نه در) تابه آب در حال جوش قرار دهید. مخلوط را با همزن برقی هم بزنید تا خیلی غلیظ یا حدود 3 برابر حجم شود. از روی حرارت بردارید و داخل کاسه آب یخ بگذارید و دوباره هم بزنید تا سرد شود.
مرحله 2
خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها بریزید. یک قاشق از پوره را در هر کدام بچرخانید. روی آن را با توت فرنگی کامل تزیین کنید سپس حداقل 3 ساعت قبل از سرو آن را سرد کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949