طرز تهیه زاباگلیون توت فرنگی

طرز تهیه زاباگلیون توت فرنگی : طعم کلیدی در این، با توت فرنگی در این پیچ و تاب تازه در دسر ایتالیایی zabaglione هماهنگی کاملی دارد. خامه را زیاد نزنید، در غیر این صورت ترکیب آن با زاباگلیون دشوار خواهد بود. با همزن بزنید تا به سختی در قله های نرم قرار بگیرد و سپس به آرامی با هم تا کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 2 عدد تخم مرغ
  • شکر طلایی 30 گرم
  • مارسالا 2 قاشق غذاخوری
  • 90 میلی لیتر خامه دوتایی، نرم زده شده
  • 25 توت فرنگی، 7 عدد پوره شده و 18 عدد کامل باقی مانده است
  • برای تزئین بیسکویت های کوچک

طرز تهیه زاباگلیون توت فرنگی

طرز تهیه زاباگلیون توت فرنگی

مرحله 1

تخم مرغ، شکر، مارسالا و کمی نمک را در یک کاسه شیشه ای بزرگ بریزید. یک کاسه بزرگتر دیگر را با آب یخ پر کنید و کنار بگذارید. کاسه اول را روی (نه در) تابه آب در حال جوش قرار دهید. مخلوط را با همزن برقی هم بزنید تا خیلی غلیظ یا حدود 3 برابر حجم شود. از روی حرارت بردارید و داخل کاسه آب یخ بگذارید و دوباره هم بزنید تا سرد شود.

مرحله 2

خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها بریزید. یک قاشق از پوره را در هر کدام بچرخانید. روی آن را با توت فرنگی کامل تزیین کنید سپس حداقل 3 ساعت قبل از سرو آن را سرد کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...