طرز تهیه گرانیتای تمشک

طرز تهیه گرانیتای تمشک : امروزه کارامل شور را در همه چیز می بینید، از سس گرفته تا شیرینی، بستنی گرفته تا نوشیدنی، دسر تا بالم لب و موارد دیگر. ما فقط نمی توانیم سیر شویم. اما، البته، ما مخالف نوآوری نیستیم. تیم آشپزی ما با الهام از قهرمان شیرینی پزی امروزی ما، دومینیک آنسل، با نام مستعار Monsieur Cronut® (که اکنون نانوایی هایی در نیویورک، توکیو و لندن دارد)، به این فکر افتادند که چه مواد دیگری می تواند یک کارامل کلاسیک را درست کند. بهتر. دومینیک کارامل هایی را که با استفاده از شکر موسکووادو، عسل شبدر و ملاس انار تهیه شده بود، برای ریختن بر روی بستنی وانیلی خانگی آزمایش کرده است.

ما چیزی فصلی و تازه می‌خواستیم تا اولین تمشک بریتانیایی شیرین امسال را نشان دهد. و بنابراین ما به این زیبایی رسیدیم – شیرینی طبیعی سرکه تیز ایتالیایی با زینگ میوه نرم به خوبی کار می کند.

مواد تشکیل دهنده

گرانیتا

  • شکر 150 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری لیکور تمشک یا جین اسلو
  • 500 گرم تمشک
  • 1 عدد لیمو، آب گرفته

کارامل بالزامیک

  • 100 گرم شکر کپسول
  • 100 میلی لیتر خامه دوبل
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • بستنی وانیلی، (اگر فاقد گلوتن هستید، برچسب را بررسی کنید)

طرز تهیه گرانیتای تمشک

طرز تهیه گرانیتای تمشک

مرحله 1

با ساختن گرانیتا شروع کنید. در یک تابه کوچک، شکر را با 200 میلی لیتر آب روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و لیکور تمشک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خنک شود.
در غذاساز، تمشک ها را با آب لیمو مخلوط کنید، سپس به شربت شکر خنک شده اضافه کنید. مخلوط را از یک الک ریز رد کنید و با پشت قاشق له کنید تا خمیر از آن عبور کند. به ظرف ضد فریزر یا ظرف پخت اضافه کنید و فریز کنید و هر 30 دقیقه یکبار با چنگال هم بزنید تا کاملا منجمد شود.

مرحله 2

برای کارامل، شکر را به تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید و مرتب تابه را بچرخانید تا شکر مایع شود و رنگ کاراملی تیره پیدا کند.
از روی حرارت بردارید و در حین هم زدن خامه را با احتیاط داخل آن بریزید. بگذارید تا دمای اتاق خنک شود و با سرکه بالزامیک هم بزنید.

مرحله 3

گرانیتا را با یک چنگال پوسته پوسته کنید و روی یک پیمانه بستنی وانیلی با مقداری کارامل بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...