وبلاگ

طرز تهیه کیک عید پاک ایتالیایی

طرز تهیه کیک عید پاک ایتالیایی : این کیک کلمبا یک کیک عید پاک ایتالیایی از Masha Rener است. ماشا می‌گوید: “Natale con i tuoi, Pasqua con chi vuoi. تقریباً به معنای “کریسمس با خانواده‌تان، عید پاک با هر کسی که می‌خواهید” ترجمه می‌شود، این ضرب المثل معروف ایتالیایی چیزی است که من با آن زندگی می‌کنم تا عید پاک را با عزیزانم بگذرانم. چه با دوستان، خانواده، یا صرفاً توسط خودم. تا زمانی که آن را به اصیل‌ترین وجه در کنار پرورش پیوندهای واقعی خرج کنید، عید پاک را می‌توان به طرق مختلف جشن گرفت، اما همیشه نماد تولد دوباره، آغاز بهار و صلح است.

“کلومبا، یک کیک سنتی عید پاک ایتالیایی، کیک مناسبی برای این مناسبت است، زیرا به شکل کبوتر است، نماد صلح است (در واقع، کلمبا در ایتالیایی به “کبوتر” ترجمه می شود). کیک مخمری شبیه کیک کریسمس است. پانتونه اما به جای میوه های شیرین و کشمش، روی آن میوه های قندی، شکر و بادام ریخته می شود. برای صبحانه یا میان وعده همراه با چای میل می شود.»

با دستور العمل های پخت ایتالیایی ما، غذاهای شیرین ایتالیایی بیشتری را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

خمیر اول
  • 250 گرم آرد نان قوی
  • شکر 55 گرم
  • 65 گرم کره بدون نمک، نرم شده، به علاوه اضافی برای قالب
  • 50 گرم استارتر (5 گرم مخمر خشک را با 65 گرم آب و 30 گرم آرد ساده مخلوط کنید)
  • زرده تخم مرغ 42 گرم (حدود 2 عدد)

طرز تهیه کیک عید پاک ایتالیایی

خمیر دوم
  • 100 گرم آرد نان قوی
  • شکر 50 گرم
  • 1 قاشق غذاخوری عسل آبدار
  • ½ قاشق چایخوری رب لوبیا وانیل
  • ½ لیمو، رنده شده
  • ½ پرتقال، رنده شده
  • زرده تخم مرغ 42 گرم (حدود 2 عدد)
  • 100 گرم کره بدون نمک، نرم شده
  • 200 گرم حبه های پرتقال شیرین شده

لایه رویی کیک

  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • ½ قاشق چایخوری آرد ذرت
  • شکر 25 گرم
  • شکر مروارید 15 گرم
  • 30 گرم بادام سفید شده

طرز تهیه کیک عید پاک ایتالیایی

مرحله 1

بعد از ظهر قبل از اینکه به خمیر نیاز داشته باشید با اولین خمیر شروع کنید. آرد نان قوی، شکر، کره، استارتر و 88 میلی‌لیتر آب را در یک همزن ایستاده با قلاب خمیر مخلوط کنید. 15 دقیقه هم بزنید تا خمیری مخملی به دست بیاید که از کناره های کاسه تمیز شود، زرده تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت 10 تا 11 ساعت یا تا زمانی که حجم آن سه برابر شود تا دم بکشد. این مرحله فوق العاده مهم است، بنابراین عجله نکنید.

مرحله 2

پس از ور آمدن خمیر، 100 گرم آرد اضافی برای خمیر دوم را به دسته اول اضافه کنید، دوباره در مخلوط کن ایستاده و 10 دقیقه ورز دهید تا گلوتن دوباره فعال شود. پس از تشکیل خمیر کشسان، شکر، عسل، وانیل و پوست مرکبات خمیر دوم را اضافه کنید. کاملا مخلوط کنید.

مرحله 3

یکی از زرده های تخم مرغ و 1 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. کره را در چهار مرحله اضافه کنید و بین هر افزودنی خوب مخلوط کنید، سپس مخلوط کنید تا خمیر از کناره های کاسه تمیز شود. زرده تخم مرغ باقی مانده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. 20 میلی لیتر آب اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صاف و براق شود و از کناره های کاسه تمیز شود. مکعب های پرتقال شیرین شده را به خمیر اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

مرحله 4

قالب کیک کبوتر ایتالیایی یا قالب کاغذی را با کره بمالید (یا از قالب کیک فنری 22 سانتی متری کره و آستر شده استفاده کنید). خمیر را با احتیاط از کاسه خارج کرده و داخل قالب قرار دهید و به شکلی در بیاورید. 2-3 ساعت دیگر یا تا زمانی که حجم خمیر زیاد شود و به لبه قالب برسد بگذارید تا ور بیاید.

مرحله 5

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید. همانطور که منتظر هستید تا فر گرم شود، مایه کیک را درست کنید. سفیده تخم مرغ را با آرد ذرت هم بزنید تا کف کند و روی نان را با قلم مو بزنید. روی شکر کپسول، شکر مروارید و بادام بپاشید. به مدت 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که یک سیخ که در وسط فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...