طرز تهیه کیک ریکوتا سیسیلی : این کیک ریکوتا سیسیلی را بپزید، سپس کیک لیمویی ایتالیایی، چیزکیک ریکوتا سوخته، پنکیک ریکوتا و کانولی ما را بررسی کنید. همچنین دستور العمل های شیرین و خوش طعم ریکوتا را کشف کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 700 گرم ریکوتا
- 200 گرم شکر کپسول
- 3 عدد تخم مرغ
- 100 گرم شکلات تلخ، خرد شده
- روغن آفتابگردان
طرز تهیه کیک ریکوتا سیسیلی
مرحله 1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. کف و کناره های قالب کیک 8 اینچی را روغن بزنید، سپس کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله 2
در یک کاسه بزرگ، ریکوتا و شکر را با هم مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا شکر خوب جا بیفتد.
مرحله 3
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید. تخم مرغ های زده شده را به مخلوط ریکوتا اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود.
مرحله 4
شکلات خرد شده را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید و به قالب کیک منتقل کنید.
مرحله 5
حدود 40 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سفت شود. قبل از برداشتن و انتقال به ظرف سرو، در قالب را بگذارید تا خنک شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949