طرز تهیه نئوپلیتان گیلاس و پسته : این نئوپولیتن گیلاس و پسته را امتحان کنید، سپس تیرامیسو کلاسیک، کیک ریکوتا سیسیلی و دستور العمل های سرگرم کننده بی دردسر ما را برای الهام بیشتر بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- وان بستنی گیلاس 450 میلی لیتر (ما از گیلاس Crosta & Mollica Amarena استفاده کردیم)
- 350 گرم بستنی پسته (ما از Remeo استفاده کردیم)
- بستنی وانیلی 350 گرم
- گیلاس amarena، برای سرو
طرز تهیه نئوپلیتان گیلاس و پسته
مرحله 1
یک قالب نان 900 گرمی را با دو نوار، یکی از طول و دیگری در عرض با فویل بپوشانید.
مرحله 2
بستنی گیلاس را داخل پایه بریزید و آن را به صورت یک لایه صاف کنید. به مدت 30 دقیقه فریز کنید.
مرحله 3
روی یک لایه بستنی پسته بریزید، سپس دوباره به مدت 30 دقیقه فریز کنید.
مرحله 4
لایه سوم بستنی وانیلی را اضافه کنید، فویل های آویزان را روی آن تا کنید و یک شبه فریز کنید.
مرحله 5
برای سرو، لبه قالب را با یک پارچه گرم گرم کنید تا بستنی شل شود. فویل را به عقب تا کنید، آن را روی یک بشقاب برگردانید و فویل را جدا کنید – ممکن است بخواهید این کار را قبل از آمدن مهمانان خود انجام دهید و همه چیز را دوباره در فریزر قرار دهید تا زمانی که به آن نیاز داشته باشید.
مرحله 6
در صورت تمایل با مقداری گیلاس آمارنا به صورت ورقهای سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949