طرز تهیه کیک لیمویی ایتالیایی : کیک لیموی ایتالیایی ما را امتحان کنید، سپس کیک لیمویی کلاسیک، کیک پولنتا لیمو، کیک لیمویی و کیک لیمو و دانه خشخاش را ببینید. همچنین دسرهای جذاب ایتالیایی ما از جمله کیک ریکوتا سیسیلی، پاناکوتا وانیلی و تیرامیسو را کشف کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 250 گرم کره، نرم شده، به علاوه اضافی برای قالب
- شکر 250 گرم
- 3 عدد تخم مرغ
- 100 گرم پولنتا
- 250 گرم بادام آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 3 عدد لیمو آمالفی یا لیموترش درشت، 1 عدد آب گرفته (به زیر مراجعه کنید)
- crème fraîche، برای سرو کردن
شربت
- 1 عدد لیمو آمالفی یا لیمو درشت
- شکر 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک لیمویی ایتالیایی
مرحله 1
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد/فن 140 درجه سانتیگراد/گاز 3 گرم کنید. کف قالب کیک فنری 23 سانتیمتری را کره بمالید و بپوشانید. از همزن برقی برای هم زدن کره و شکر استفاده کنید تا سبک و پفکی شود.
مرحله 2
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بین هر کدام هم بزنید. پولنتا، بادام آسیاب شده و بکینگ پودر را اضافه کنید، سپس پوست لیمو و آب لیمو را هم بزنید. قاشق داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مرحله 3
حدود 50 دقیقه تا 1 ساعت بپزید تا کیک ور بیاید و طلایی شود (روی آن را با فویل شل بعد از 30 دقیقه بپوشانید تا زیاد قهوه ای نشود). در قالب خنک کنید.
مرحله 4
برای شربت، نوارهای نازکی از پوست لیموی آخر را جدا کنید، مغز آن را برش دهید و پوست آن را به صورت چوب کبریت نازک برش دهید (یا از زهکش استفاده کنید).
مرحله 5
آب لیمو را با شکر و 3 قاشق غذاخوری آب در یک تابه کوچک بریزید. روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و یک دقیقه بجوشانید. پوست ورقه شده را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
مرحله 6
کیک را در بشقاب بگذارید، روی شربت و پوست لیمو بپاشید و بگذارید خیس بخورد. در صورت تمایل با کرم فریش سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949