طرز تهیه تورته فندقی و شکلاتی ایتالیایی : این دستور پخت شکلات و فندق ایتالیایی را امتحان کنید، سپس شکلات کلاسیک و دستور العمل های دسر شکلاتی دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 250 گرم شکلات تلخ، خرد شده
- 300 گرم شکلات شیری خرد شده
- خامه دوتایی قابلمه ای 568 میلی لیتری
- 3 قاشق غذاخوری گلوکز مایع
- فرانجلیکو 6 قاشق غذاخوری
- بسته 100 گرمی فندق برشته شده
- 8 عدد بیسکویت گوارشی یا جو دوسر
- 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده، به علاوه اضافه برای کره
- برای سرو کرم فریشه
طرز تهیه تورته فندقی و شکلاتی ایتالیایی
مرحله 1
شکلات را همراه با خامه، گلوکز مایع و فرانژلیکو ذوب کنید. بگذارید خنک شود. فندق و بیسکویت ها را در غذاساز هم بزنید تا خرد شود و کره ذوب شده را اضافه کنید. نیمی از مخلوط را در قالب ترین که با لایه چسب پوشانده شده است، بپاشید، سپس خوب کره بمالید. قلع را نوک بزنید تا خرده ها به طرفین هم بچسبند و مطمئن شوید که تا حد ممکن یکدست باشند. مخلوط شکلات را با دقت داخل آن بریزید و خنک کنید تا تقریباً سفت شود.
مرحله 2
روی بقیه مخلوط بیسکویت بپاشید و آن را به آرامی در یک لایه یکنواخت فشار دهید. خنک کنید تا آماده سرو شوید. روی یک بشقاب بریزید و خرده های شل را دوباره روی آن بپاشید. با چاقوی داغ برش بزنید و با کرم فریش سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949